DOLAR 32,2245
EURO 35,0032
ALTIN 2.500,98
BIST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Evinde hızlı internet isteyenlere özel modem!

24.04.2018
A+
A-

TP-Link’in yeni modem/router’ı yüksek hızlı ve geniş bir WiFi sunuyor. Hem VDSL hem de ADSL desteği olan ürün, AC teknolojisi sayesinde toplamda 1200 Mbps’ye varan kablosuz hızlara ulaşabiliyor. Çift bant desteği olan ürün, 2.4GHz bandında 300 Mbps, 5 GHz bandında ise 867 Mbps kablosuz hızlara ulaşabiliyor. En yeni VDSL2 teknolojisi sayesinde ADSL2+’a oranla WiFi hızını beş kat artırıyor. Böylece 100 Mb/s VDSL geniş bant hız desteği sunuyor.

Üzerinde dört adet gelişmiş anten yer alan Archer VR300, bu antenler ile WiFi sinyallerinin evin her yerine ulaşmasını sağlıyor. Geniş ev ve ofislerde bile WiFi sinyalleri en uç noktaya kadar ulaşabiliyor.

TP-Link’in kullanımı kolay web arabirimi ve güçlü Tether uygulaması sayesinde Archer VR300’ün kurulumu birkaç dakikada yapılabiliyor. Herhangi bir Android ve iOS destekli cihazdan Ebeveyn Kontrolü, erişim kontrolü gibi tüm ağ ayarlar yönetilebiliyor. Tether uygulaması aynı zamanda otomatik yazılım güncellemeleri de yapıyor.

Archer VR300 fiyatı ise 369 TL olarak açıklandı.

:: Ürünü nasıl buldunuz? Yorumlarınızı alalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.