DOLAR 32,3680
EURO 34,9842
ALTIN 2.325,98
BIST 9.102,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Evde oynanabilecek en acayip dövüş oyunları Evde oynanabilecek oyunlar seçkimize atari salonlarından konsollara dek bir türlü vazgeçemediğimiz…

11.05.2020
A+
A-

Sahiden türün  Mortal Kombat, Street Fighter ve Tekken gibi fazla başarılı örnekleri bulunuyor. Fakat biraz daha alternatif oyun önerileri ile karşınıza çıkmaya karar verdik. İşte Steam üzerinden seçtiğimiz 5 dövüş oyunu:

Steam’deki en iyi bedava oyunlar – 5

Steam üstünde bulunan en iyi bedava oyunlar bir araya getirip sizlere sunduk. Platform üzerindeki ücretsiz oyunları nasıl oynayabileceğiniz anlattık.

Streets of Rage 4

Atari salonlarından alışa geldiğimiz, birim birim ilerleyen ve önümüze gelen düşmanları döverek ilerlediğimiz bir oyunla aleyhinde karşıyayız. Fiilen Streets of Rage, Final Fight , Cadillacs and Dinosaurs türünde  oyunların bir devamı var karşımızda.

Zaten adından da kesin olduğu gibi oyun, bu türün kayda değer temsilcilerinden biri olan Streets of Rage’in devamı. Her ne dek kolay bir oynanışı var gibi olsa da, karşımızda azıcık daha zorlaştırılmış, daha artı birim eklenmiş ve yeni kahramanlarla ekibin büyüdüğü bir oyun var.

Oyun türüne alışılmış olmayanlarin bile bir süre sonra bu yüksek tempolu oyuna kendini kaptırıyor. Bu onarılmış oyunun birazcık farklı özellikleri de var. Öncelikle eski Blaze, Adam ve Axel haricen birkaç yeni kişilik daha eklenmiş. Toplamda 12 karakterden birini ya da bir kaçını seçip yola koyulabiliyorsunuz.

Her bölümün sonunda yine bir boss var. Oyunun en hoş yanı ise birazcık Steam’in oyun satmak kültürününün dışına çıkması. Oyuna sahip olmayan bir arkadaşınızı da davet edip beraberce Streets of Rage 4 oynayabilirsiniz. Oyun her ne kadar retro temalı olsa da, grafiklerde iyileştirmeler yapılmış.

Daha anime tarzı çizimlere yer bahşedilen oyunda eski retro tadı bozulmasın diye abartıya kaçılmamış. bu arada daha fazla retro havası almak isteyenler için retro modu da bulunuyor. Oyunun en hoş yönlerinden biri de bire bir dövüş modunun da eklenmiş olması. İster arkadaşlarınızla ister CPU aleyhinde ter dökerek ilerleyebilirsiniz.

Açık Konuşmak Gerekirse eskiye azıcık özleminiz varsa ve bu dönemde her zaman benzer oyunları oynamaktan sıkıldıysanız, Streets of Rage güzel bir alternatif olabilir. Steam üzerinde 40 TL olan oyuna buradan ulaşabilirsiniz.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.