DOLAR 32,5976
EURO 34,7428
ALTIN 2.506,53
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Etkileyici Göz Makyajı İçin Dikkat Edilecek Noktalar!

01.12.2017
A+
A-

Kadınlar için göz makyajında en önemli yer muhakkak gözlerdir. Gözleri ön plana çıkarmak ve etkileyici bakışlar atmak için birçok yolu denerler. Makyajın en zor kısmının ise gözler olduğu tartışılmaz bir gerçektir. Etkileyici görünmek için göz makyajınızda dikkat etmeniz gereken bazı küçük ayrıntılar vardır.

Orta ve koyu tonları beraber uygulayın. Öncelikle, koyu renkli göz farını kirpiğinizin üstüne, orta tonlu göz farını ise göz kapağına, açık rengi ise kaşınızın alt kısmına uygulayın. Tonların birleştiği yerde fırça yardımıyla aradakı farkı yok edebilirsiniz.

Amacınız gözleri ön plana çıkarmak ise, gözlerinizin sonuna ve başlangıcına az miktarda açık renkli göz farından yararlanabilirsiniz. Böylelikle gözleriniz daha canlı görünecek, hem de parlamasına yardımcı olacaktır.

Kara ve iri göz efekti yaratmak istiyorsanız alt ve üst kirpiklerinizin dibine ince bir şekilde koyu tonlarda göz farı sürün, daha sonra fırça ile göz farını yayın.

Kirpiklerinize maskara sürerken göz farını bozmamaya dikkat edin. Bunun için kipriklerinizi tarakla taradıktan sonra düzgün bir şekilde maskara çekerseniz, birbirine yapışmasının önüne geçebilirsiniz.

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.