Esra Erol’da Çocuk Gelini Skandalı Ortaya Çıktı
Esra Erol’da yaşanan çocuk gelini skandalı büyük yankı uyandırdı. Detaylar ve tepkiler için hemen tıklayın!
ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında şok edici bir olay yaşandı. 14 yaşındaki Berfin’in kuzeni Cuma tarafından kaçırıldığını iddia eden anne Songül, canlı yayında yardım istedi. Ancak ortaya çıkan gerçek, kayıp diye aranan çocuğun başlık parası karşılığında bir aileye gelin olarak verildiği şeklindeydi.
100 Bin TL Başlık Parası Karşılığında Satıldı
Programa katılan Cuma’nın amcası, Songül ve eşinin kızı Berfin’i 100 bin TL başlık parası karşılığında sattığını açıkladı. İki aile arasında arabuluculuk yapan Ali Bey, canlı yayında “İki aile arasında düşmanlık vardı, ben onları barıştırdım. Berfin’in ailesine barış karşılığında 98 bin TL ödedik” dedi. Ailelerin barıştırılma anlaşması ve 98 bin TL’lik başlık parasının dekontu da yayınlandı.
Skandalı Kanıtlayan Belgeler Ortaya Çıktı
Canlı yayında paylaşılan belgeler arasında Berfin’in babası Ahmet İlkin’in imzaladığı bir kağıt da vardı. Ahmet İlkin, “Kızım Berfin 2010 doğumludur. Cuma Gezer ile kaçtığı için düşmanlık duymuyorum, barışa hazırım” ifadelerini içeren belgeyle skandalı doğruladı.
- Kaynak: Haberler.com / Ecem Altan – 3.Sayfa