DOLAR 32,3744
EURO 35,0015
ALTIN 2.325,97
BIST 9.090,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Espor turnuvası Kupa Vestel başlıyor

18.06.2020
A+
A-

Espor’a takviye veren Vestel kendi Espor turnuvasını düzenliyor. 29 Haziran – 12 Temmuz tarihlerinde FIFA oyunları ve 6 – 12 Temmuz tarihlerinde PUBG ile düzenlenecek Kupa Vestel’de başarılı oyuncuları ödüller bekliyor.

Türkiye’nin profesyonel 6 takımının da finaline katılacağı PUBG turnuvasında elemeler 4 gün sürecek. Finalin gerçekleşeceği beşinci günün sonunda 1’inciye 6 bin TL, 2’nciye 2 bin 500 TL, 3’üncüye bin TL ve 4’üncüye 500 TL ödül verilecek.

FIFA coşkusu ise iki turnuvada yaşanacak. İlk oyunun FUT modunda olacağı ve profesyonel Esporcuları karşılaştıracağı FIFA heyecanında ikinci turnuvaya her seviyeden FIFA oyuncusu katılım sağlayacak. Bu yönüyle de bir ilki gerçekleştirecek FIFA kapışmasına her iki turnuva için de 3 bin TL’lik ödül eklendi. 1’inci 2 bin, 2’nci ise bin TL’nin sahibi olacak.

Turnuvaya katılım için kupavestel.com adresinden 4 Temmuz tarihine değin başvuru formu yapılabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.