DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Uşak’ta aileler kartingde kıyasıya yarıştı

28.08.2023
A+
A-

Uşak Belediyesi tarafından bin 370 metre uzunluğundaki Uşak Belediyesi Yarış Pisti’nde; ’Aileler Kartingde Yarışıyor’ etkinliği düzenlendi.

Uşak Belediyesi’ne bağlı Kadın Koordinasyon Merkezi (UKAMER) tarafından düzenlenen Aileler Kartingde Yarışıyor etkinliğine 60 çift katıldı. Etkinlik bin 370 metre uzunluğundaki Uşak Belediyesi Yarış Pisti’nde yapılırken, milli motosikletçi Asrın Rodi Pak da motosikletiyle gösteri gerçekleştirdi. Gösterinin ardından Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın ve Asrın Rodi Pak ile karting yarışı yaptı.

Ayrıca Başkan Çakın, kurayla belirlenen bir vatandaşla pistte yarıştı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, hediye töreninden önce yaptığı konuşmada, “Aile değerlerimizi korumak, aile bağlarımızı güçlendirmek, kadınlarımızın sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda hayatın her alanında daha etkin bir şekilde yer alması amacıyla kurmuş olduğumuz Kadın Koordinasyon Merkezimiz (UKAMER) ile beraber çiftlerimize biraz yarış, biraz heyecan olması için bu güzel organizasyonu düzenledik. İnşallah bundan sonraki birçok güzel etkinliğimizi Millet Bahçesi içerisinde yapımı tamamlanmakta olan UKAMER’imizin yeni yerinde gerçekleştireceğiz. Bundan sonraki etkinliklerimizde de sizlerle birlikte olmak dileğiyle” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Çakın, dereceye giren ailelere ödüllerini verdi.

Uşak’ta aileler kartingde kıyasıya yarıştı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.