DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Eskişehir’de Kick-Boksla Ailelere Sağlık ve Disiplin Dersi

Eskişehir’de Kick-Boksla ailenize sağlık ve disiplin kazandıran eğlenceli, güvenli dersler. Hemen katılın, enerjinizi artırın!

28.08.2025
A+
A-

Eskişehir’deki bir spor salonunda kick-boks antrenörü Mehmet Ömürlü tarafından 30 Ağustos Gençlik ve Spor Bayramı öncesi özel bir etkinlik düzenlendi. Çocuklarını antrenmana gönderen aileler davet edilerek, zafer bayramını kutlarken aynı zamanda sporu yakından tanıma fırsatı buldu.

Eskişehir’de Kick-Boksla Ailelere Sağlık ve Disiplin Dersi

Isınma hareketleriyle başlayan programda veliler, basit teknikleri öğrenerek küçük bir ders deneyimi yaşadı. Antrenmana katılanlar arasında heyecan ve nefes darlığı yaşayanlar olsa da, bu süreç sporun sağlık açısından ne tür faydalar sunduğunu bir kez daha gösterdi.

“KİCK-BOKS ŞİDDET SPORU DEĞİLDİR” şeklinde özetlenen etkinliğin amacı, Mehmet Ömürlü’nün açıklamasıyla netleşti: “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamakla birlikte kick-boksu tanıtmak için aileleri bir araya getirdik. Çoğu kişi kick-boksu şiddet sporu olarak görüyor; oysa bu tamamen yanlış. Disiplinli bir spor dalı olduğunu göstermek istiyoruz.”

Eskişehir’de Kick-Boksla Ailelere Sağlık ve Disiplin Dersi

VELİLER MEMNUN değerlendirmesinde ise iki çocuğunu bu merkeze gönderen baba Mehmet Koçak deneyimini paylaştı: “İki yıldır burada çalışıyorlar ve kayda değer ilerlemeler gördük. Bugün ben de antrenmana katıldım; ruhsal ve bedensel açıdan çok faydalı oldu. Temel hareketleri öğrenmek bazen zorladı, nefesimiz tükendi, ama çocukların özgüveni ve iletişimi güçlendi. Başka ailelere de tavsiye ederim.”

14 yaşındaki Miraç Kasım Koçak ise şu sözlerle memnuniyetini dile getirdi: “Babam bugün antrenmana geldi ve kick-boks öğrendi. Hocamız bize nefes açma ve hız teknikleri öğretti. Babam biraz nefes nefese kaldı; sanırım nedeni sigara.”

Eskişehir’de Kick-Boksla Ailelere Sağlık ve Disiplin Dersi

Eskişehir’de Kick-Boksla Ailelere Sağlık ve Disiplin Dersi

Eskişehir’de Kick-Boksla Ailelere Sağlık ve Disiplin Dersi

Eskişehir’de Kick-Boksla Ailelere Sağlık ve Disiplin Dersi

Eskişehir’de Kick-Boksla Ailelere Sağlık ve Disiplin Dersi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.