DOLAR 32,2535
EURO 34,7880
ALTIN 2.411,51
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Eski Danışmanın Ethereum Eleştirileri

Eski danışmanın Ethereum eleştirilerini inceleyin. Ethereum hakkındaki görüşlerini keşfedin ve kripto para dünyasındaki gelişmeleri yakından takip edin.

26.04.2024
A+
A-

Eski Ethereum danışmanı Steven Nerayoff, ETH hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Nerayoff, Ethereum’un bir menkul kıymet olduğunu ve merkezileşmiş olduğunu iddia etti. Ayrıca, Ethereum’un ICO’dan bu yana bir menkul kıymet olarak kabul edilmesi gerektiğini savundu.

Lubin ve SEC Arasındaki Hukuki Mücadele

Joseph Lubin’in Consensys şirketi ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki yasal savaş devam ediyor. Consensys, Ethereum’un bir menkul kıymet olarak sınıflandırılmasını engellemeyi amaçlıyor. Nerayoff ise bu davanın Ethereum’un gerçek doğasını gizlemek için yapıldığını iddia etti.

Vitalik Buterin ve Joseph Lubin’e Suçlamalar

Vitalik Buterin ve Joseph Lubin'e Suçlamalar

Steven Nerayoff, Ethereum’un önde gelen isimleri Vitalik Buterin ve Joseph Lubin’i dolandırıcılıkla suçladı. Lubin’in ICO sırasında yaptığı alımları ve SEC ile arasındaki gizli anlaşmayı öne sürdü. Bu iddialar Ethereum camiasını sarsacak nitelikteydi.

XRP Davasıyla İlişkilendirme

Nerayoff, Ethereum’un tartışmasını Ripple’a karşı devam eden SEC davasıyla bağdaştırdı. Ripple davasını kripto piyasasını tekelleştirmek için bir komplo olarak gösterdi. XRP davasının Ethereum üzerindeki etkilerini vurguladı ve SEC’in tarafsızlığını sorguladı.

Consensys’in SEC’e Dava Açması

Consensys'in SEC'e Dava Açması

Consensys, Ethereum’un düzenleyici statüsü konusunda SEC’i hedef alan bir dava açtı. Şirket, SEC’in Ethereum’u düzenleme yetkisinin yasalara aykırı olduğunu iddia ederek mahkemeden Ethereum’un bir menkul kıymet olmadığına karar vermesini talep etti. Bu dava Ethereum camiasında büyük yankı uyandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.