DOLAR 32,4915
EURO 34,9207
ALTIN 2.436,78
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Erol Özmandıracı’ya eski sevgilisinden şok suçlamalar!

03.06.2020
A+
A-

Merve Nur Başbuğ; Sabahleyin Gazetesi’nden Tuba Kalçık’a konuştu…

‘KARAKOLA SIĞINDIM’

“Bu davayı daha önce açacaktım fakat Erol vakit kazandırmak için beni oyaladı. En büyük hatam ona inanmaktı” diyen Başbuğ, sözlerine şöyle devam etti: “Bana daima şiddet uyguladı. Hamileyken bile dövdü beni. En son çocuğumu emzirirken öyle büyük kuvvet uyguladı fakat sütüm kesildi. Karakola sığındım, darp raporu aldım. 6 ay uzaklaşma cezası verildi. Çoğu kez de aldattı. Acilen de bana idareli zorlama uyguluyor. Fakat bana yok, aslında kızına zarar veriyor.

Tanıştığımızda ‘Karımla zaten uzun süredir bambaşka yaşıyorum, ona boşanma davası açtım, işte belgesi’ diyerek bana kağıt gösterdi. Ben de kandım. Meğer pek bir şey yokmuş. 2014 Aralık’ta birincil hamileliğimi yaşadım. Bana o kadar bir psikolojik kuvvet uyguladı ki çocuğu aldırmam için, ben de aldırdım. Ve bu durum sonrası Erol’u terk ettim. Yurt dışına gittim, iletişime geçmedim onunla. Bir ay sonunda Türkiye’ye dönünce kapımın önünde günlerce bekledi, yalvardı ‘Lütfen affet’ dedi. Geldi, razı etmek için beni, bekar evime yerleşti ve beş ay birlikte yaşadık. Sonradan Maslak’ta kendi yaptığı sitesinden bir eve götürdü beni ve “Bu eve taşınalım, aile olalım” dedi. En büyük hatam onun bu sözüne güvenmek oldu. Ben kendi parasını şampiyon, ayakları yere basan bir kadındım. Mesleğimi devam ettirmemi istemiyordu. Ben üniversite mezunu, iki dil bilen bir insanım. Şu an evden part-time çalışıp, kızımın masraflarını kendim karşılıyorum. Yani zengin koca ardındaki koşan, onun parasını yemek yemek için çocuk doğuran bir bayan modeli değilim. Olsam 2014’te çocuğumu aldırmazdım, doğururdum.

Hamileliğim sürecinde de çoğu defa aldatmış beni, bunu daha sonra öğrendim. Hamileliğim sırasında şüpheleniyordum fakat red ediyordu. Hatta bir kere böylece büyük tartışma ettik ancak beni hamile olmama aldırmadan tekme tokat dövdü. Günlerce yüzüm, vücudum mosmor gezdim. Karakola gitmedim o dönem. Aptallık etmişim. Kızım doğduktan sonra da bana ızdırap etmeye devam etti. Fakat garip olan ne biliyor musunuz? Hem ızdırap ediyordu bana, keza de doğum öncesi çok hoş bir babyshower yaptı. Aslında ana eziyet onun bana uyguladığı bu dengesizlikler ve gelgitlerdi. Lohusa döneminde yediğim dayakları affetmedim ve şikayetçi oldum. Rapor aldım. Kızımın babası diye uzun zaman sustum. Terketmek istiyordum ondan ama bırakmıyordu.”

RÖPORTAJIN TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ!..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.