DOLAR 32,1756
EURO 35,0013
ALTIN 2.500,23
BIST 11.067,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Merdan Yanardağ’dan Ahmet Hakan’a sert yanıt!

22.05.2020
A+
A-

TELE1 kanalının genel yayınlama yönetmeni Merdan Yanardağ, köşe yazısında Sedef Kabaş’ın Ekrem İmamoğlu’nu davetli ettiği programı eleştiren Ahmet Hakan’a yanıt verdi.
 
Hürriyet’in genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, gazeteci Sedef Kabaş’ın TELE1 ekranlarında yayınlanan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu misafir ettiği programındaki tavırları için ‘yalakalığın incelikleri’ ve ‘yalakalık sanatı’ ifadelerini kullanmıştı.
 
TELE1’in genel yayınlama yönetmeni Merdan Yanardağ da, Ahmet Hakan’ın bu ifadelerine Twitter hesabından yaptığı açıklamayla cevap verdi.
 
Merdan Yanardağ, Ahmet Hakan’a “yalakalık sizin mesleğiniz” diye seslenerek, Hürriyet’in Demirören Grubu’na geçtikten daha sonra düşen tirajlarına şive yaptı.
 
Yanardağ, “Belediyeler ve ulus bankalarından aldığınız kanunsuz reklamların -oysa listeyi de açıkladık- hesabını verin önce” dedi ve Sedef Kabaş’ın tavırlarını terbiye olarak yorumladı.
 
Merdağ Yanardağ Twitter’dan şunları yazdı:
 
“İGDAŞ iftirası boşa çıkınca, bu kez TELE 1’de Sedef Kabaş’ın İmamoğlu ile yaptığı programı dillerine dolayan soytarılar, cinlik yapıp kavramları aksine çevirerek yapay bir “yandaş-yalaka” üretmeye çalışıyor. Boş Yere uğraşmayın, tutmaz. Nezaket ile yalakalık arasındaki farktır bu.
 
Düşmanca da olsa, Sedef Kabaş veya TELE 1’e karşın seviyeli her eleştirinin başımızın üstünde yeri var. Ama, küfür, bayan kimliği üzerinden hakaret, aklasızca taciz ve tecavüz imaları hakkında tek söz etmeyen Ahmet Hakan, hakiki yalakalık ve sinsi yandaşlığın maddi ifadesidir…
 
Soytarılar kervanına son olarak katılan Ahmet Hakan’a son laf; yalakalık sizin mesleğiniz.. Bağımsızlık grubu el değiştirince, -tirajı 30-35 yapı kadar düşürdünüz- belediyeler ve halk bankalarından aldığınız yasadışı reklamların -ki listeyi de açıkladık- hesabını verin önce.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.