DOLAR 32,5886
EURO 35,0441
ALTIN 2.459,83
BIST 9.861,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Erol Bulut: ‘Maçı kazabilirdik’

23.06.2020
A+
A-

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktör Erol Bulut, Trabzonspor aleyhinde güç bir maç olacağını bildiklerini aktardı.

Bulut, “Maçtan önce futbolcularla konuştuğumuzda bizim buradan bugün mutlaka 3 puanla çıkmamız gerektiğini söyledik. Kupa maçında Antalyaspor’u iyi bir skorla yenip adımızı finale yazdırdık. O futbolu bugün burada da uygulamak istiyorduk. Diğer tarafta birincil beşin içinde olma hedefimiz var. O hedefimize de varmak için maçı galip gelmek istiyorduk ama yan karşımızda olan ekip büyük bazı. Türkiye’nin 4 büyük takımından biri, şampiyonluğa oynayan bir takım. Kolay olmayacağını biliyorduk.

Zaten ilk yarıda yaptığımız bir hatadan yediğimiz gol oldu. O bizim oyunumuzu birazcık geriye attı. Daha Sonra 1-1’i yakaladık. 2’nci sanki daha baskılı oynamak istiyorduk ama bütün tersi oldu 2’nci golü biz yedik. Yine bir dikkatsizlikten nedeniyle oldu. Lakin futbolcularımı tebrik ediyorum hiçbir süre oyunu bırakmadılar.

95’inci dakikaya dek savaşmaya devam ettiler. Gol atma yollarında yeterince uğraş ettiler, gol atmak istediler. Sonunda istediğimiz gol de uzatmalarda da olsa oldu. Maçı kazanabilirdik lakin sonucu 2-2 oldu. Yolumuza güzel bir şekilde devam ediyoruz. Trabzonspor’a da önümüzdeki 6 maçta başarılar dilerim” dedi.

“Duydum dışarıda birkaç sıkıntılar oldu”

Bir gazetecinin maç sonrası meydana çıkan olaylarla ilgili sorusuna yanıt veren Bulut, “Ben görmedim, ben erken çıktım. Fakat duydum haricen birkaç sıkıntılar oldu. Konuyla ilgili bir şey söylemeyeceğim çünkü olayı bilmiyorum” diye konuştu.

Erdal Anak
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.