DOLAR 32,2000
EURO 34,7755
ALTIN 2.436,43
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Erkenci Kuş yeni bölüm ilk sahne fragmanında yeni isim dikkat çekti

15.08.2018
A+
A-

Ekran macerasında iki ayı geride bırakan Erkenci Kuş’un yeni bölüm ilk sahne fragmanı son gelişmelerin hemen ardından paylaşıldı. Romantik komedi türündeki dizinin 14 Ağustos tarihli son bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Erkenci Kuş 8. bölüm finalinde Cem’in sözleri hem Sanem hem de ekran başındakilerin kafasında soru işareti bıraktı. Sanem’in kendisi yüzünden şirketten ayrıldığını düşünen Can, yurt dışına dönmeye karar verdi. Can’ın evine giden Sanem ise beklenmedik bir isimle karşı karşıya geldi.

Erkenci Kuş yeni bölüm ilk sahne tanıtımı ise bambaşka sürprizlerin sinyalini verdi. Sanem’in şirkete geri döndüğünü, Can’ın yurt dışına gitmekten vazgeçtiğini haber veren fragmanda yeni isim dikkat çekti.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Emre, suçluluk duygusunu atlatamıyor hala. Ve sevdiği kadının bu kadar kötücül olabilmesini. Emre’nin desteğini kaybeden Aylin giderek artan ajans borçlarından çıkmanın bir yolunu arıyor, ve tabi ki planlarını ustaca yapmaya. Pes etmek Aylin’in doğasında yok!

class=’cf’>

Mahallede de başka bir isyan var. Aysun’un oğlu Zebercet’in dükkanını ele geçirdiğini duyan ve “işkadını” olduğunu öğrenen Mevkıbe boş durur mu? O da bakkalı ele geçirecek ve Nihat’ı bakkaldan gönderecek. Zebercet ve Nihat patlamaya hazır bomba gibi boş boş dolaşıyorlar mahallede. İşler karışıyor. Olan bir şekilde yine Osman’a oluyor.

Sanem istifa etti, Can işe gitmiyor. Kimse bilmiyor neler olduğunu Can’a. Ajansta büyük kriz var. Can olmadan kaos hakim ve Ceycey yine kontrolünü kaybediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.