DOLAR 32,3679
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,51
BIST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Erkenci Kuş oyuncuları kimdir? Erkenci Kuş oyuncu kadrosu ve konusu

10.07.2018
A+
A-

Yaz döneminin iddialı dizilerinden Erkenci Kuş, senaryosu ve oyuncu kadrosuyla ilk bölümden büyük beğeni topladı. Oyuncu kadrosunda son dönemin popüler isimlerinden Demet Özdemir ve Can Yaman’ın yanı sıra Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı gibi oyuncular bulunuyor. Peki Erkenci Kuş oyuncu kadrosundaki oyuncular hangi karakterlere hayat veriyor? Erkenci Kuş oyuncuları ve karakter analizleri ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

ERKENCİ KUŞ OYUNCULARI

SANEM AYDIN (Demet Özdemir)

Sanem, çok konuşan, durmadan belayı kendine çeken, iki kere düşünmeden hareket eden, ailenin baş belası kızı… Ablası Leyla ne kadar düzgün, iyi eğitim görmüş, annesinin bi’tanesi, mahallenin gurur kaynağı ise, Sanem bir o kadar tersi… 

Dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir kimdir? 26 Şubat 1992’de Kocaeli’de doğan Özdemir, Bengü’nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlamıştır. İlk TV deneyimine ise 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide “Aylin” karakteri ile adım atmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide “Alya” karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise “Demet” karakterlerine hayta vermiştir. Çilek Kokusu adlı dizide “Aslı” karakterini canlandıran oyuncu son olarak No:309 adlı dizide “Lale” karakterine hayat vermiştir.

CAN DİVİT (Can Yaman)

“Kendine 30 dakikada terk edemeyeceğin bir hayat kurma.” Bu dizinin başrol erkek karakteri Can’ın mottosu… Eski sutopçu, iri yarı, dağ gibi bir adam, dünya çapında bir foto muhabiri, evin büyük abisi, Aziz beyin aslan oğlu… Can’ın, ajansla reklamla şununla bununla işi yok. Biraz sokak çocuğu kültürüyle büyümüş, her sınıf insanla rahatlıkla iletişim kurabilen bir çocuk olmuş hep… 23 yaşında. İşini çok seviyor ve durmadan seyahat edip, sıradan bir insanın yaşayamayacağı koşullarda yaşıyor. 

Erkenci Kuş’un başrol oyuncusu Can Yaman kimdir? 1989 yılında İstanbul’da doğan ve okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. İnadına Aşk dizisinde ilk kez başrolde yer aldı. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika’ya giden Yaman, burslu okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü’nden 2012 yılında mezun oldu. Asıl mesleği avukatlık olan ve 6 ay boyunca avukatlık yapan Can iki yabancı dil biliyor. Hobi olarak başladığı oyunculukta ilk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. İkinci dizisi olan ‘İnadına Aşk’ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini artırdı. Oyuncu son olarak Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandırdı.

LEYLA AYDIN (Öznur Serçeler)

Sanem’in ablası. Mevkibe’nin gözbebeği, ailenin de gurur kaynağı. Sanem’in aksine, kararlı, hırslı bir genç kadın Leyla. En büyük hayali elbette başarılı bir iş kadını olmak. 

MEVKİBE AYDIN (Özlem Tokaslan)

Sanem ve Leyla’nın annesi… Mahallenin delidolu kadınlarından biri. İyi bir anne ama kızları arasında farkında olmadan ayırım yapıyor. Büyük kızı Leyla’nın kendi başaramadıklarını yapabileceğine inanıyor.

NİHAT AYDIN (Berat Yenilmez)

Sanem ve Leyla’nın babası. 40 yıllık bakkal. Hırslı biri değil, ömrünce kendi yağında kavrulmuş. Prensiplerinden ödün vermeyen, dürüst, sakin, sevgi dolu bir adam.

EMRE DİVİT (Birand Tunca)

Can’ın küçük kardeşi. Ajansın finans tarafının başında. Gerçek bir plaza insanı. Sağlıklı beslenir, trend sporlar yapar, takım elbise giyer, konfor düşkünüdür ve çok lüks yaşar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.