DOLAR 32,5777
EURO 34,8293
ALTIN 2.419,06
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Erkenci Kuş 2. yeni bölümde Sanem’in başı belada! – Yeni fragman yayınlanacak mı?

05.07.2018
A+
A-

Star TV’nin yeni dizisi Erkenci Kuş reyting listelerine hızlı bir giriş yaptı. Romantik komedi tarzındaki dizi henüz başlamadan hayran kitlesini oluşturmaya başlamıştı. 2. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak dizinin 3. bölüm yeni fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Erkenci Kuş yeni bölüm fragman videosunda ilk dikkat çeken ayrıntılar; Aysun ve Mevkıbe’nin tartışması ve Sanem ile Can’ın biraz daha yakınlaşmaya başlaması oldu. Peki Mevkıbe ve Aysun arasındaki tartışma hangi boyutlara varacak? Ve dizinin 2 başrol karakteri Sanem ve Can arasında neler yaşanacak? Erkenci Kuş 3. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizden izleyebilirsiniz.

ERKENCİ KUŞ FRAGMAN VE AYRINTILAR…

ERKENCİ KUŞ 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Can’ın evine izinsiz giren Sanem, fotoğrafik hafızasını kullanarak o an için kurtulmayı başarır, ancak başını hiç düşünmediği bir başka belaya sokmuştur, üstelik bu defa kurtulması o kadar kolay olmayacaktır. 

 

Üstelik mahalleye döndüğünde Aysun ve Mevkıbe’yi birbirine girmiş bulur ve elbette buna da farkında olmadan kendisi neden olmuştur. Can, büyük bir havayolu şirketinden iş bağlamak üzeredir, Aylin ise bunu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Sanem istemeden bu olayın merkezinde bulur kendini.

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ KONUSU

Sanem ve Can’ın büyük aşkına sahne olacak Erkenci Kuş çok konuşulacak. İşte diziyle ilgili diğer ayrıntılar; Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can’a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur… Yalanlar üzerine kurulan bir aşk olabilir mi? Ya Sanem? Nefret ettiği Can’a kalbini kaptırabilir mi?

CAN YAMAN KİMDİR? (CAN DİVİT)

Erkenci Kuş’un Can’ı Can Yaman kimdir? Gönül İşleri dizisi ile oyunculuğa adım atan Yaman, İnadına Aşk dizisinde ise ilk kez başrolde yer aldı. 1989 yılında İstanbul’da doğan ve okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika’ya giden Yaman, burslu okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü’nden 2012 yılında mezun oldu. Asıl mesleği avukatlık olan ve 6 ay boyunca avukatlık yapan Can iki yabancı dil biliyor. Hobi olarak başladığı oyunculukta ilk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. İkinci dizisi olan ‘İnadına Aşk’ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini artırdı. Oyuncu son olarak Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandırdı.

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR? (SANEM AYDIN)

Erkenci Kuş’un Sanem’i Demet Özdemir kimdir? 26 Şubat 1992’de Kocaeli’de doğan Özdemir, Bengü’nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlamıştır. İlk TV deneyimine ise 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide “Aylin” karakteri ile adım atmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide “Alya” karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise “Demet” karakterlerine hayta vermiştir. Çilek Kokusu adlı dizide “Aslı” karakterini canlandıran oyuncu son olarak No:309 adlı dizide “Lale” karakterini canlandırmıştır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.