DOLAR 32,3770
EURO 35,0164
ALTIN 2.325,59
BIST 9.103,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Nesrin Cavadzade: “Ben kimseye bağırmadım”

13.08.2021
A+
A-

Habertürk’ten Ferit Tuğluk’un haberine göre oyuncu Nesrin Cavadzade, Bebek’te objektiflere yansıdı. Birkaç gün önce bir hukuk bürosu çıkışı makyajsız ve maskesiz görüntülenince gerilip, gazetecilere sesini yükselttiği iddia edilen Cavadzade, konuyla ilgili açıklama yaptı.

39 yaşındaki oyuncu, “Ben 20 senedir bu işi yapıyorum, kendimi bir şekilde halka ispatladım, Altın Portakal’ım, dizilerim, filmlerim var ve sizlere de çok saygı duyuyorum. Fakat ben o gün kimseye bağırmadım.” dedi.

“BAĞIRMAM SÖZ KONUSU DEĞİL!”

Nesrin Cavadzade, daha sonra sözlerini, “Üzerime kahve dökülmüştü, üzerim kirliydi. Galoş giydim ve apar topar aşağıya indim. Orada beni arkadaşlar çekti ve ben de kendilerinden çekmemelerini rica ettim. Bağırmam söz konusu değil, çıkan haberler beni çok üzdü.” şeklinde sürdürdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.