DOLAR 32,5674
EURO 34,8826
ALTIN 2.432,19
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Ercan Havalimanı Araç Kiralama

29.06.2022
A+
A-

 

Ercan havalimanı araç kiralama hizmeti ile Kıbrıs hayalini kurduğunuz tatili sorunsuz olarak yaşayabilirsiniz. Pek çok kişi bütün yıl çalışıp birkaç haftalığına Kıbrıs gibi harika bir tabiata sahip olan ada ülkesinde dinlenmek ve tatil yapmak istiyor. Ancak Kıbrıs hem trafik bakımından farklı kurallara sahip olan bir ülkedir hem de tatil süresi içerisinde bilmediğiniz bir lokasyonda trafik problemleri yaşayabilirsiniz. Bu sebeple en kolay ve en güvenli olan yöntem Türkiye’den hava yoluyla Ercan havalimanına indiğinizde araç kiralamaktır. İdil rent a car şirketi profesyonel kadrosu ile uzun yıllardır Kıbrıs’ta araç kiralama hizmeti veriyor. Ercan havalimanına indiğinizde kiralayacak olduğunuz aracı istediğiniz periyotta tercih edebiliyorsunuz. Günlük haftalık veya uzun periyotlarda araç kiralamada büyük indirimlerden de faydalanabilirsiniz.

Ercan Havalimanı Araç Kiralamada Araç Teslimi Nerede Yapılır?

İdil Car firmasının Ercan havalimanında bulunan ofislerin sayesinde havalimanına indiğiniz andan itibaren aracınıza sahip olabilirsiniz. Bunun için öncelikli olarak rezervasyon hizmetinden faydalanmanız gerekmektedir. Gerek şirketin web sitesinde gerekse cep telefonu whatsapp veya e-posta yöntemleri ile rezervasyon yaptırabiliyorsunuz. Rezervasyonunuzu yaptırırken ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz veya Ercan havalimanına indiğinizde sanal pos makineleriyle ödemenizi orada sağlayabilirsiniz. Sözleşmeyi imzaladıktan sonra aracınızı alabilir ve Kıbrıs’ta dilediğinizce ve gönlünüzce seyahat edebilirsiniz. Kiralamış olduğunuz aracın teslimatından önce gerekli olan kontrolleri ve bakımların yaptığından da emin olacaksınız. Periyodik bakımlar açısından ise firmanın ortaya koşmuş olduğu kalite takdire şayan bir özellik taşımaktadır.

Ercan Havalimanı Araç Kiralama Fiyatları Nasıldır?

  • 1 – 3 gün arası 500,00 TL / gün
  • 3 – 7 gün arası 500,00 TL / gün
  • 7 – 14 gün arası 450,00 TL / gün
  • 14 – 30 gün arası 400,00 TL / gün
  • 30 – 90 gün arası 350,00 TL / gün
  • 90 – 365 gün arası 300,00 TL / gün

Güncel fiyat bilgisi için idilcar.com veya +90 533 851 34 34 nolu Whatsapp destek hattından bizlere ulaşabilirsiniz.

İdil Car şirketi güvenli ve kaliteli olan araç türlerini ve modellerini uygun fiyatlarla kiralayabilmektedir. Ercan havalimanı araç kiralama fiyatları Bu bakımdan rakipleriyle kıyaslandığında çok daha uygun seviyelerde bulunmaktadır. Uygun fiyat portföyünden faydalanarak sektörün öncü ve lokomotif şirketinden siz de hizmet alabilirsiniz. Farklı araç modellerini günlük 500 TL ile başlayan fiyatlarla kiralayabilirsiniz. Tercihiniz lüks araç kiralama olacaksa bu noktada Mercedes veya lüks minibüs türleri de sizin için oldukça önemli avantaj olacaktır. Ayrıca yakıttan tasarruf sağlayacak mimari teknolojiye sahip düşük motor hacmi ile birlikte Nissan, Honda, Hyundai gibi hatchback model araçlar da Kıbrıs’ta seyahat için son derece idealdir. İş sebebiyle Kıbrıs’ı ziyaret ediyorsanız ve iş görüşmelerine sırasında konforlu ve size yakışır bir araba tercihinde bulunmak istiyorsanız Mercedes, BMW gibi lüks otomobilleri tercih edebilirsiniz. Bu gibi otomobilleri kiraladığınızda ayrıca araç içi konforundan teknolojik özelliklerden faydalanabilir, işle ilgili olan bütün toplantılarınızı lüks minibüslerde gerçekleştirebilirsiniz.

Ercan Havalimanı Araç Kiralama Sözleşmesinde Nelere Dikkat Edilmeli?

Uzun zamandır hayalinizi kurduğunuz tatili gerçekleştirmek istiyorsanız bu tatilinizin berbatı olmaması için mutlaka Ercan havalimanı araç kiralama sözleşmesi yapmanız gerekmektedir. Sözleşme yapmayan hiçbir şirketle araç kiralama hizmeti almayın. Bu noktada hem fiyatlar açısından mağdur olabilirsiniz hem de satın almış olduğunuz hizmetin yasal bakımdan bir karşılığı bulunmayacaktır. Ercan havalimanı araç kiralama sözleşmesinde iki taraf bulunacaktır. Bir tanesi İdil rent a car şirketi diğeri ise kiralayacak olan müşteri kısmıdır. Müşteri tek başına aracı kiralayabileceği gibi iki sürücülü olarak aracı kiralayabilir. Aracı her kim sürecekse ve kiralayacaksa mutlaka onun T.C.m kimlik kartının fotokopisinin ve ehliyet fotokopisinin şirkete ibraz edilmesi gerekmektedir. Yapılacak olan bu sözleşme oldukça bağlayıcıdır ve hukuki bir öneme haizdir. Eğer Kıbrıs’ta bir trafik cezası yerseniz araç kiralama sözleşmesinde bulunan kişiye bu ceza ibraz edilecektir. Ayrıca sigorta kapsamında mali ve maddi açıdan da güvence altına alınmış olacaksınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.