DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Erbaa’da Serinlemek İçin Girdiği Kelkit Çayı’nda Mahsur Kalan Kadın İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Erbaa’da serinlemek için Kelkit Çayı’na giren kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Güvenliğin ön planda olduğu olayda herkes dikkatli olmalı.

15.07.2025
A+
A-

Erbaa’da sıcak havalarda serinlemek isteyen vatandaşlar için tehlike de beraberinde geldi.

Geçtiğimiz günlerde, 56 yaşındaki Cevriye Çakır, serinlemek amacıyla Erbaa ilçesinin Kelkit Çayı’na girdi. Ancak, ani yükselen su seviyeleri nedeniyle ne yazık ki büyük bir tehlike ile karşılaştı.

Mahsur kalan kadın, Karayaka köprüsü ayakları yakınında bulunuyordu ve suyun yükselmesiyle birlikte hızla tehlike altına girdi.

Olayı gören çevredekiler, hemen 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, durumu değerlendirerek kurtarma çalışmasına başladı.

İtfaiye ekipleri, yüzerek suya girerek kadın ile iletişim kurdu ve halat yardımıyla güvenli bir şekilde yaklaşık 10 metre yükseklikteki köprü ayaklarına ulaştı.

Başarılı bir operasyon neticesinde, kadın halat yardımıyla yukarı çekildi ve güvenli bir noktaya çıkarıldı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Cevriye Çakır’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay sonrası bölgedeki trafik, güvenlik önlemleri alınarak kontrollü hale getirildi.

Bu olay, sıcak havalarda suya girişin dikkatli yapılması gerektiğini ve olası tehlikelerin farkında olunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.