DOLAR 32,2667
EURO 34,8335
ALTIN 2.434,75
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Eposta ile daha fazla kişiye ulaşılır mı? E-mail marketing dijital pazarlama süreçlerinin en önemli adımlarından biri. Bu süreçte de Güzel Hosting…

24.07.2020
A+
A-

Toplu mail, bir diğer söyleyişe e-mail marketing hizmetleri, binlerce üyenize aynı anda ulaştırabileceğiniz e-posta gönderimlerinizi yapabileceğiniz bir servistir. En kolay e-mail marketing ile birlikte siz de binlerce üyelerinize dilediğiniz her zaman ulaşabilir, potansiyel müşterilerinize ulaşarak gerçek müşteriler kazanabilir ve satışlarınızı arttırabilirsiniz.

Toplu mail hizmetlerinin firmalara birçok katkısı bulunmaktadır. Öncelikli olarak satışlarınızı arttırma konusunda sadık müşteriler kazanmak ve marka algısını güçlendirme noktasında toplu mail hizmeti ile beraber siz de kişiselleştirilmiş e-posta pazarlama ile sadık müşteriler yaratabilirsiniz.

Spam klasörüne düşmeden toplu mail gönderin

E-posta çalışmalarınızda, toplu mail gönderimlerinizi yaparken izinli e-posta üyelerinizin doğrudan gelen kutusuna düşecek şekilde gönderimler yapabilirsiniz. Yüksek kaliteli altyapı sayesinde tüm e-posta gönderimleriniz, posta kutularında spam klasörlerine düşmeden doğrudan gelen kutusuna düşer ve görünürlüğü de böylelikle artırırsınız.

Hazır tasarlanmış şablonlarla beraber ihtiyacınız olan alana göre e-postalar tasarlayabilir ve dakikalar içerisinde özel şablonunuzu da hazırlamış olabilirsiniz. Mobil cihazlara dahi uyumlu e-posta gönderimlerinizi yapabileceğiniz, potansiyel müşterilerinize ulaşarak satışa yönelik artırım kazanabileceğiniz karlı hizmetler için Güzel Hosting Toplu Mail hizmetlerini inceleyin.

E-mail Raporlama ile Gönderimleri Kontrol Edin!

Hedefiniz en doğru şekilde e-mail marketing çalışmasıysa, başarılı olma konusunda raporlara göz atmanız önemlidir. Çıkan raporlarla ilgili doğru analizler, sizi en doğru toplu mail gönderiminde potansiyel müşterilere yaklaşmanızı sağlayacaktır.

Oluşturacağınız mail kampanyalarında, maillerinizle ilgilenen müşterilerin iletilen mailleri açma, açmama sayıları, hedef müşterilerde kaç kişiye ulaşıp ulaşmadığı ya da maile tıklanma, tıklanmama sayılarını doğrudan görebiliyorsunuz. 

Raporlarla ilgili en doğru analizler sayesinde rakiplerinizden sıyrılarak, özel gün kutlamalarından kampanyalara ve hatta özel tekliflere kadar birçok özel mail kampanyaları oluşturabilir ve mail pazarlama performanslarınızı da böylelikle arttırabilirsiniz. 

Toplu mail hizmetine dair tüm detaylara buradan ulaşabilir, dilediğiniz zaman Güzel Hosting‘in satış temsilcileriyle görüşmeler yapabilir ve aklınıza takılan tüm sorulara yanıt bulabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.