DOLAR 32,5431
EURO 34,8206
ALTIN 2.432,77
BIST 9.707,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

AMD’den PS5 ve Xbox Series X açıklaması AMD tarafından PS5 ve Xbox Series X donanımları ile ilgili beklenen açıklama geldi. İşte AMD’nin yeni…

29.07.2020
A+
A-

AMD’nin yaptığı açıklamaya göre hem PlayStation 5 hem de Xbox Series X modellerinde kullanılacak olan Zen 3 işlemciler ve RDNA 2 grafik birimi üretimlerinde herhangi bir gecikme meydana gelmeyecek. Bu da bir süredir konuşulan yeni nesil konsolların üretimlerinde gecikme olacağı konusuna açıklık getirmiş oluyor.

Oculus Quest VR kaskı sızdırıldı! İşte görseller!

Bir süredir konuşulan yeni Oculus Quest VR kaskı en sonunda sızdırıldı. İşte sızdırılan Oculus Quest VR kaskı görselleri!

Kısa bir süre önce Sony, PlayStation 5 üretimini iki katına çıkarmak amacı ile donanım tedariğini artırmıştı. AMD tarafından gelen bu açıklama ile birlikte artan donanım taleplerine karşılık verilebileceği anlaşılıyor.

Hatırlatmak gerekirse PS5 ve Xbox Series X modellerinde, AMD’nin 7 nm Zen 3 mimarisinde işlemcileri yer alacak. Grafik tarafında da yine AMD ismi olacak. Big Navi olarak da ifade edilen grafik birimleri, her iki oyun konsolunda da bulunacak.

Google Amerika’dan Avrupa’ya kablo çekecek

Google, yeni okyanus altı internet kablosu ile iki kıtayı birleştirmeye hazırlanıyor. İşte yeni Google internet ağı projesinin detayları!

Intel tarafındaki gecikmeler, anlaşıldığı kadarı ile AMD tarafında aynı şekilde yansımıyor. 2020’nin sonuna kadar beklenen yeni nesil oyun konsolu taleplerine de cevap verilebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.