DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Epic Games’in Yılbaşı Kampanyası Devam Ediyor: 90’lı Yılların Yarış Oyunlarından İlham Alan Horizon Chase Turbo Ücretsiz Oldu!

03.01.2023
A+
A-

Epic Games, dünyanın en popüler oyun platformları arasında yer almaya devam ediyor. Her hafta ücretsiz oyunlarıyla karşımıza çıkan platform, yakın zamanda ise yılbaşına özel bir kampanya başlatacağını açıklamıştı. 15 Aralık’ta başlayan bu kampanya kapsamında ise 15 gün boyunca ücretsiz oyunun verileceği ifade edilmişti.

Epic Games’in heyecanlandıran kampanyası nihayet başladı. Platform, kampanya kapsamında bugün ücretsiz olarak vereceği oyunu da açıkladı. Gelin bu oyunun detaylarına birlikte bakalım.

Death Stranding Director’s Cut (ama erkenden alana)

2019 yılında piyasaya sürülen Death Stranding, oyun dünyasının en çılgın yapımcılarından birisi olan Hideo Kojima’nın belki de bugüne kadar en çok tartışılan oyunuydu. Kimilerine göre bir “Kargo Simulatörü” kimilerine göreyse “Nefes kesen bir hikaye anlatan aksiyon oyunu” olan Death Stranding, hem mekanikleri, hem de atmosferiyle çıktığı dönemin en sıradışı oyunları arasında yer alıyor. Ayrıca Epic Games’in bugün vereceği oyunun Death Stranding olacağı dün ortaya çıkan bir sızıntıyla doğrulanmıştı.

İşin garip tarafıysa oyun ilk olarak ücretsiz olduğunda 329 TL’lik Director’s Cut versiyonu bedavaya verilirken daha sonra ise oyunun 399 TL değerindeki ana oyun versiyonu (ek paketler olmadan) verilmeye başlandı. Oyunun Director’s Cut versiyonunun güncellemesi ise 59 TL’ye satılıyor. Yani oyunu ilk dakikalarda alan şanslı oyuncular 59 TL kâra geçmiş oluyor. Epic Games yetkilileri şu anda bu sorunla ilgili bir açıklama yapmadı ancak tüm resmi kaynaklarda oyunun normal versiyonunun verildiği özellikle belirtiliyor. Üstelik oyunun Director’s Cut sürümünü alan oyuncular, temel sürümünü de bedavaya alabiliyor. Yani oyunu iki kez bedavaya almış oluyor.

Death Stranding sistem gereksinimleri

Minimum

İşletim sistemi: WINDOWS® 10/11 İşlemci: Intel® Core™ i5-3470 veya AMD Ryzen™ 3 1200 Bellek: 8 GB Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce®GTX 1050 4 GB veya AMD Radeon™ RX 560 4 GB Depolama: 80 GB

Önerilen

İşletim Sistemi: WINDOWS® 10/11 İşlemci: Intel™ Core i7-3770 veya AMD Ryzen™ 5 1600 Bellek: 8 GB Ekran Kartı: GeForce GTX 1060 6 GB veya AMD Radeon™ RX 590 Depolama: 80 GB

Epic Games’in yılbaşı kampanyasıyla ücretsiz sunulan oyunlara nasıl sahip olabilirsiniz?

İlk olarak buradaki bağlantı üzerinden Epic Games’e girmeniz gerekiyor. Sağ üst köşede bulunan ‘İndir’ butonundan Epic Games Store’u indirebilirsiniz. İndirmek istemezseniz internet sitesinden oyunları almanız mümkün. Açılan sayfada ücretsiz oyunlar bölümüne gelerek ‘Şimdi Ücretsiz’ yazan oyunun sayfasına girmeniz gerekiyor. Sonrasında ise ‘Şimdi Satın Al’ kısmına tıklayarak yapımı ücretsiz alabiliyorsunuz. Bu şekilde de oyun, kalıcı olarak kütüphanenize ekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.