DOLAR 32,2908
EURO 34,8209
ALTIN 2.451,79
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Epic Games vs Apple: Yeni Fortnite turnuvası

21.08.2020
A+
A-

Epic Games 23 Ağustos’ta “#FreeFortnite” adı verilen yeni bir turnuva düzenleyeceğini duyurdu. Bu turnuvanın Apple karşıtı olduğunu ve dileyen herkesin bu turnuvaya katılabileceğini belirtelim.

Konu hakkında en son Epic Games Fortnite’ın App Store’dan kaldırılmasını tiye almış, ona 1984 göndermeli bir video hazırlamıştı. Bir süredir #FreeFortnite etiketi ile paylaşım yapan Epic Games ve Fortnite hayranları, hem Google’a hem de Apple’a bu etiket üzerinden eleştiri okları saplıyordu.

FreeFortnite turnuvası düzenlemeye karar veren Epic Games, krizi fırsata çevirmek istiyor. 23 Ağustos tarihinde düzenlenecek turnuvada,  Apple karşıtlığı gündemde olacak. Peki neden böyle diyoruz? Çünkü ödüller arasında oyunculara çirkin görünümlü bir elma kaplaması bulunuyor. Bunun yanında oyuncular gerçek bir Fortnite şapkası kazanabiliyor. Diğer ödüllere bakıldığında ise cömert olduğu görülüyor: Oyuncular, Alienware dizüstü bilgisayar, Samsung Galaxy Tab S7, OnePlus 8, Xbox One X, PlayStation 4 Pro ve Nintendo Switch kazanabilecekler.

Turnuvaya nasıl katılacaksınız?

Öncelikle tarihi beklemeniz gerekiyor. 23 Ağustos tarihi gelip çattığında ise oyuna girmeniz lazım. Oyunun içinde rekabet menüsüne tıklayın, #FreeFortnite Kupası oyun modunu açın, hepsi bu. Oyunseverler 4 saat boyunca en fazla 12 karşılaşmaya girebilecek. Bu karşılaşmalarda toplanan puanlar ile de yukarıdaki ödüllerden bir tanesini kazanacaklar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.