DOLAR 32,3734
EURO 34,7567
ALTIN 2.412,81
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Tüm teknoloji ürünlerinde faizsiz 12 taksit fırsatı

10.07.2018
A+
A-

MediaMarkt’ın başlattığı faizsiz 12 taksit kampanyası oldukça dikkat çekici. 16 Temmuz tarihine kadar arasında geçerli olan 12 taksit ve yüzde 0 faiz kampanyası, tüm ürün kategorilerinde geçerli. MediaMarkt ve TEB işbirliği ile yürütülen bu çalışma ile satın almak istediğiniz tüm ürünlerde sıfır faiz ile 12 ay taksitli satın alım fırsatı sizleri bekliyor.

1.000 TL – 15.000 TL aralığındaki ürünlerde geçerli olan kampanya, satın alınan ürün bedeli ile sınırlı kalacak. Buna ek olarak, birden fazla ürün alımı da mümkün. MediaMarkt’ın TEB ile başlattığı bu kampanyadan bu linke tıklayarak faydalanabilirsiniz. TC kimlik numarası, telefon numarası ve aylık geliriniz gibi bilgileri girip, 5 dakika içerisinde başvuru sonucunu alabilirsiniz.

Evinizdeki teknoloji ürünlerini değiştirmek istiyorsanız, bu fırsat tam da size göre. İstediğiniz tüm teknoloji ürünlerini, faiz olmadan ve 12 ay taksit ile satın almak için MediaMarkt mağazalarına gidebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.