DOLAR 32,1847
EURO 34,9636
ALTIN 2.507,32
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

En iyi iPhone fotoğraf düzenleme uygulamaları (2018)

25.04.2018
A+
A-

Listemizdeki iOS uygulamaları ile profesyonel seviyede fotoğraf düzenlemeniz mümkün. Kullanımı kolay, araç çeşitliliğine sahip, bolca filtre ve efekt sunan fotoğraf düzenleme uygulamaları ile Facebook ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında bolca beğeni almayı garantileyebilirsiniz. İşte, App Store üzerinden indirebileceğiniz 2018 yılının en iyi iPhone fotoğraf düzenleme uygulamaları.

Snapseed

Başarısı Google tarafından da fark edilen ve satın alınan Snapseed, fotoğraf düzenleme için harika bir kullanıcı arayüzü sunuyor. Ekrandaki parmak hareketlerinizle menülere kolayca erişip ayar yapabildiğiniz uygulama, kusursuz çalışmasıyla da gönüllerde taht kuruyor.

Bokeh, portreler için bulanıklaştırılmış arka plan etkisi ve fotoğrafın belirli alanlarına uygulayabileceğiniz ince ayarlar göze hitap eden sonuçlar ortaya koyuyor. Filtreler, sanatsal efektler ve çerçeveler ile fotoğraflarınızı daha da geliştirme olanağına da sahipsiniz. Ücretsiz olan Snapseed olmazsa olmaz bir uygulama.

:: Snapseed indir (App Store)

 

Enlight

2017 yılında Apple Tasarım Ödülü Kazananı olan Enlight, her türlü fotoğraf düzenleme aracını eksiksiz olarak sunuyor. Kırpma, boyutlandırma, yeniden konumlandırma ve gelişmiş rötuş yetenekleriyle de uygulama dikkat çekiyor.

Çift pozlama, kusursuz siyah beyaz dönüştürme, analog ve çift filtreler, maskeler ve özel eğriler kontrolü ile fotoğraf üzerinde hakimiyet sorunu yaşamayacaksınız. Akıllı Fotoğraf Düzeltme özelliği ise anında aşırı veya az pozlanmış fotoğrafları düzeltebiliyor.

:: Enlight indir (App Store)

 

Afterlight 2

Popüler Afterlight uygulamasının tamamen yenilenmiş hali olan Afterlight 2 daha iyi kullanıcı arayüzü ve yepyeni özellikleri ile öne çıkıyor. Fotoğraf düzenleme deneyimini en iyi şekilde sağlayan uygulama gelişmiş araçlar, toz ve ışık sızması dolguları, metin ekleme, filtre koleksiyonu ve filtre düzenleme detaylarına sahip.

Çift pozlama özelliğini bu uygulamada da görebiliyoruz. Ayrıca, tam kalitede yakınlaştırma ile düzenlemelerinizi tüm detaylarla görebiliyorsunuz. Ücretli olan uygulama için daha sonra uygulama içi satın almalara gerek kalmıyor.

:: Afterlight 2 indir (App Store)

 

Polarr Photo Editor

Polarr Photo Editor, fotoğraflarınızın her detayını düzenlemek için gelişmiş otomatik iyileştirme araçları ve gelişmiş filtreler sunuyor. Arayüzüne alışmanızın biraz zaman alabileceği uygulama, yüz odaklı araçlarla da selfie çekimleriniz için faydalı olacak.

Filtrelerle fotoğrafları toplu dışa aktarma, özelleştirilebilir araç çubukları ve çalışma alanları, özelleştirilebilir tema, yüz tanıma, maskeleme ve fırça araçları ile ince ayar özellikleriyle Polarr Photo Editor en iyiler arasında. Uygulama ücretsiz ancak özelleştirilmiş filtreler ve bölgesel düzenlemeler için ücret ödemeniz gerekiyor.

:: Polarr Photo Editor indir (App Store)

 

VSCO

Hem fotoğraflara hem de videolara filtre ekleyebileceğiniz VSCO, topluluk odaklı özellikleriyle de fark yaratıyor. Üstün fotoğraf düzenleme araçlarına sahip olan uygulama yıllık üyelik sistemine de sahip. Böylece daha fazla araca ve topluluk içeriklerine erişme olanağına sahip olabiliyorsunuz.

Sanatsal efektleri oldukça dikkat çekici olan VSCO ile filtrelerin etkisini ayarlamak da mümkün. Hatta fotoğrafınızın tüm detaylarını ince ince ayarlayabilirsiniz. Özel diyafram ve odaklanma kontrolleri ile uygulama favori kamera uygulamanız haline bile dönüşebilir.

:: VSCO indir (App Store)

 

:: Sizin favori iPhone fotoğraf düzenleme uygulamanız hangisi?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.