DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

En ilginç Kickstarter projeleri – 13 Normalleşme adımları, kitle fonlaması için de yeni bir sinerji yarattı. İşte bu hafanın en ilginç Kickstarter…

11.07.2020
A+
A-

Kickstarter ve indiegogo üzerinde destek bulan en ilginç kitle fonlaması projelerini sizler için derlemeye devam ediyoruz. İşte bu haftanın projeleri: Hafif ve şık scooter, elektriksiz tavuk çevirme, antibakteriyel havlu, uyku için özel kulaklık, ağrı giderici etiket

Hayatımızı kolaylaştıran ”pratik teknolojiler”

Teknoloji insanların hayatını çoğu zaman kolay hale getirdi. Hayatımızı kolaylaştıran pratik teknolojiler yazımızda sizlerin karşısındayız:

Hafif ve şık scooter: Segway – Ninebot KickScooter Air T15

Ninebot tarafından üretilen bu yeni scooter, adıyla pek akılda kalıcı olmasa da, tasarımı ve özellikleriyle hemen hafızamızı tazeleyecek özelliklere sahip.

Segway – Ninebot KickScooter Air T15 ve özellikleri

KickScooter, Ninebot estetiğini takip eden şık bir tasarıma sahip. Ancak bu scooter özellikle taşınabilir yapısıyla, birçok rakibinden sıyrılıyor. Ağırlığı 10 kg olan KickScooter, kolayca taşınabilecek bir şekilde tasarlanmış.

Bu taşınabilir scooter, gidonundan, gövdesine kadar tamamen katlanır bir yapıda imal edilmiş. Gövde kısmı içe doğru katlanan aracın, gidonunu da katladıktan sonra çekerek kolayca taşıyabiliyorsunuz.

Scooter, beyaz gövdesi ve arka tekeri kaplayan yatay farıyla dikkat çekici bir tasarıma sahip. Dört ayrı sürüş modu olan teknolojik ürün, Hem elektronik frene hem de, arka tekerde yer alan manuel frene sahip olan scooter, böylece çift taraflı bir koruma sağlıyor.

Bu şık scooterda, gidon kısmında yer alan şık Led ekrandan hız durumunu, pil seviyesini ve yapılan km gibi seçenekleri kontrol etmeniz mümkün.

Bu ilginç scooter, 20 km’ye kadar hız yapabiliyor. Dört ayrı sürüş modunda ise bu hızı sınırlamak mümkün. Yaya modu, 6 km/h, güç verimliliği modu 10 km/h, standart mod 15 km/h, spor modu 20 km/h yapabiliyor. Bu yeni Ninebot scooter, 12 km menzile sahip ve yüzde 15’e kadar eğimli arazilerde kullanılabiliyor.

Cihaz aynı zamanda uygulama üzerinden de kontrol edilebiliyor. KickScooter’ı uygulama üzerinden kilitlemek, LED ışığa istediğiniz rengi vermek ve scooter ile bluetooth bağlantısı kurmak için kullanabiliyorsunuz. Bu taşınabilir şık scooter, Kickstarter üzerinde erken erişim için 569 dolar fiyat etiketine sahip. Kitle fonlaması projesi hakkında daha fazla detaya buradan ulaşabilirsiniz.

1 2 3 4 5
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.