DOLAR 32,5021
EURO 34,7759
ALTIN 2.491,03
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

En Fazla Estetik Yaptıran Ülke Belli Oldu!

03.06.2020
A+
A-

Estetik ameliyatlar türlerine kadar farklılık gösteriyor. Bunun en kayda değer etkenlerinden biri de coğrafyadır. Güney Kore’de en fazla tercih edilen estetik türü göz kapağı estetiği iken bu şart Türkiye’de değişiyor.

AZAMI ESTETİK AMELİYATI YAPILAN ÜLKELER

Araştırmalara göre en çok estetik ameliyatı yapılan ülkelerin başında ABD geliyor. Ardından Brezilya, Güney Kore, Japonya sırayı devam ettiriyor. Dünya genelinde ise en fazla seçim edilen estetik türü göz kapağı estetiği. Kore’de her 5 kadından birinin estetik ameliyatı seçim ettiği görülüyor. Erkekler de bu ameliyatlara olumlu bakıyor. Türkiye’de ise yapılan araştırmaya göre her estetik ameliyatı yaptıran 100 insandan 70’i kadın.

TÜRKİYE ESTETİK AMELİYATLARINDA NE DURUMDA?

Uzmanlar Türkiye’de en çok yaptırılan estetik ameliyatının burun estetiği olduğunu söylüyor. İkinci sırada ise meme amortisman ameliyatı geliyor. Türkiye Avrupa’da estetik işlemler yaptıran ülkeler aralarında ilk sıralarda yer alıyor. Bu afiyet turizmini de olumlu yönden etkiliyor. Hekimler milletlerarası galibiyet dolayısıyla mutlu.

İLİşKİLİ HABERLER Hande Doğandemir’den Estetik Açıklaması

Hande Doğandemir’den Estetik Açıklaması

İrem Sak’tan Estetik Açıklaması

İrem Sak’tan Estetik Açıklaması

Ebru Şancı Estetiksiz Hali

Ebru Şancı Estetiksiz Hali

Çağla Şıkel: Estetik En Son Derdim

Çağla Şıkel: Estetik En Son Derdim

İLİşKİLİ GALERİLER Tuba Büyüküstün Estetik ve Güzellik Hakkında Konuştu

Tuba Büyüküstün Estetik ve Alımlılık Hakkında Konuştu

Emel Müftüoğlu’ndan Estetik Açıklaması

Emel Müftüoğlu’ndan Estetik Açıklaması

Gigi Hadid'den Estetik Açıklaması

Gigi Hadid’den Estetik Açıklaması

Hailey Baldwin'den Estetik Açıklaması

Hailey Baldwin’den Estetik Açıklaması

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.