DOLAR 32,4165
EURO 34,7855
ALTIN 2.399,97
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Empati’nin konuğu Aydan Şener: Evlilik insan doğasına uygun değil

Ahmet Mümtaz Taylan’ın NTV ekranlarında yayınlanan “Empati” isimli programının bu haftaki konuğu oyuncu Aydan Şener oldu. Ünlü isim, ikinci evliliği hiç düşünmediğini açıkladı.

21.03.2024
A+
A-

Ahmet Mümtaz Taylan’ın, NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına Aydan Şener konuk oldu. Kenan Kalav ile rol aldığı, 1986 yapımı “Çalıkuşu” dizisi ile şöhreti yakalayan Aydan Şener, yoğun bir iş temposu olduğunu anlattı.

Bir süredir Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan ve çekimler için Ayvalık-İstanbul arası mekik dokuduğunu söyleyen Şener, Kibarlık Budalası oyununa da devam ettiğini belirtti.

“AŞK, TUTKUYLA YAŞANMALI”

Aşk nedir? sorusuna yanıt veren Şener, “Tutkuyla olursa çok güzel ama süresi olan bir şey. Sevgi, alışkanlık gibi bir şeye dönüşürse de güzel. Ama ben aşkın tutkuyla yaşanması gerektiğini düşünüyorum. İnsanı mutlu eden, pozitif enerji veren bir şey” ifadelerini kullandı.

“EVLİLİK BANA GÖRE DEĞİL”

Aydan Şener, “Senin için evlilik ne ifade ediyor?” sorusuna şu sözlerle yanıt verdi:

“Evlilik bana göre bir şey değil. Zaten ben çok erken evlendim ve çocuğum oldu. İyi ki evlenmişim de Ecem dünyaya gelmiş, o ayrı. 8-9 senelik evlilikten sonra ayrıldım ve bir daha evlenmedim. Hiç de düşünmedim evliliği. İnsan doğasına çok uygun bir kurum olduğunu da düşünmüyorum.”

1983-1991 yılları arasında Ayhan Akbin ile evli kalan Aydan Şener’in bu ilişkiden Ecem (36) adında bir kızı bulunuyor.

NTV

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.