DOLAR 32,3382
EURO 35,1168
ALTIN 2.233,72
BIST 8.728,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Emin Çölaşan, NTV ve CNN Türk’e yüklendi!

25.11.2021
A+
A-

MedyaRadar’ın haberine göre Emin Çölaşan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarının canlı yayınlandıktan sonra altyazılarda verilmesini ve bant kaydı olarak tekrar yayınlanmasını hatırlatarak, “Açık söylemek gerekirse bu yağcılık işlerini en iyi becerenler arasında özellikle iki kanal en başta geliyor. NTV ve CNN-Türk” eleştirisinde bulundu. 

Çölaşan, iki kanalın “‘tarafsız habercilik’ ayaklarına yatıp millete sürekli iktidar propagandası yapmaktan sıkılmadığını” savunarak şöyle devam etti:

“Yaptıkları haberlerin çoğunun ardında iktidar propagandası, iktidar övücülüğü var… Bazen örtülü, bazen de açık bir biçimde!.. Ancak durum çakılmasın diye muhalefete, muhalif kesimlere de arada sırada yer vermeyi ihmal etmiyorlar. Patronları büyük iş adamları… NTV’ninki Ferit Şahenk. Yandaş olmak zorunda çünkü hükümetle milyarlarca dolarlık işleri var. Allah korusun, günün birinde hükümet birkaç karar alıp onu batırabilir.

CNN-Türk derseniz, patronu Demirören Ailesi. Aynı zamanda Hürriyet, Milliyet, Posta gazeteleri ile Kanal-D’nin sahibi. Ziraat Bankasına, yani devlete olan 750 milyon dolar borcunu ödemesi mümkün olmuyor ve iktidar bu konuda sorulan sorulara yanıt veremiyor. Şimdi siz gelin de bunlardan “Tarafsızlık (!)” bekleyin. Olur mu, mümkün mü! Hürriyet gazetesi neyse, Milliyet neyse, NTV ve CNN–Türk de odur.”

EMİN ÇÖLAŞAN’IN BUGÜNKÜ YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK OKUYABİLİRSİNİZ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.