DOLAR 32,2958
EURO 35,0443
ALTIN 2.475,18
BIST 10.507,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Hayatına son veren genç kadının arkadaşından olay iddialar!

09.01.2020
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Fatih Şendil’in haberine göre İzmirli iş adamı ve ünlü yelkenci Ümit Tanyüksel’in sevgilisi Evrim Durakcı’nın, kendini asarak yaşamına son vermesi ile ilgili iddiaların sonu gelmiyor. Genç kızın intiharını kameradan gören Tanyüksel’in ifadesine genç kızın ailesinden ve arkadaşlarından tepki geldi. 

OLAYI HABER VERMİŞ

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi olan çocukluk arkadaşı Seranay Bilge, “Evrim kandırıldı. Ümit Tanyıldız’ın boşanmış eşinden tamamen ayrılmış olduğunu sanıyordu. O yüzden arkadaşlık yaptı. Meğer kağıt üstünde boşanmış. Aslında ayrılmak isteyen Evrim’di. Ancak sapkın aşık olan sevgilisi onu bırakmak istemedi. Evrim, saatler önce intihar edeceğini belirten mesaj atmış, Tanyüksel buna rağmen kimseye haber vermemiş. Ayrıca neden eve kamera kurdurulduğu da muamma. Evrim’in kameradan haberi yoktu” dedi.

EVLENME VAADİ TANYÜKSEL’İN

Evrim’i kandırdığını belirten Serenay Bilge, “Evrim’e saplantılı aşıktı. Evrim’i kandırmış. Hep ‘Evleneceğim, senden çocuğum olacak’ diyordu. Ancak işleri kötü gittiği için eşinden kağıt üzerinde ayrılmış. Bu ortaya çıkınca Evrim ayrılmak istedi. Tanyüksel’den hep şiddet gördü. Tek sorumlu Ümit Tanyüksel’dir. İntihar olayının ortaya çıkma şekli ve bazı sorular kafamızı karıştırıyor. Soruşturmanın bitmesini bekliyoruz” dedi.

İŞTE TANIŞMIŞLAR

Genç kızın Rusya’dan gelen babası Ahmet Durakcı’nın da Tanyüksel’in kızının psikolojisini bozduğu ve intihara sürüklediğini iddia ederek polise şikayetçi olduğu öğrenildi. Öte yandan genç kızın öz annesi Şenay Ataş’ın da kızının ölüm haberi sonrası güçlükle ayakta durduğu öğrenildi. Akıl almaz intihar olayı 5 Ocak günü saat 23.50’de Balçova’da yaşanmıştı. Çiğli Atatürk Organize Sanayii Bölgesi’nde endüstriyel otomasyon fabrikası sahibi iş adamı ve aynı zamanda yelken sporu ile uğraşan Ümit Tanyüksel ile, bir süredir birlikte olduğu kendisinden 24 yaş küçük sevgilisi Evrim Durakcı’nın iş ortamında tanıştığı ve birlikte ortak iş yapma kararı aldıkları öğrenildi.

‘PEŞİNİ ASLA BIRAKMAM’

Ümit Tanyüksel’den şikayetçi olan acılı baba Ahmet Durakcı, Yeni Asır’a konuştu. Durakcı, “O adamın peşini asla bırakmam. Kızımı kandırdı. Evrim’imin psikolojisini bozdu, kızımı resmen o adam intihara sürekledi. Ben nefes aldığım sürece bu olayın peşini bırakmam. Adını bile ilk kez karakolda öğrendiğim Ümit Tanyüksel denilen kişiden şikayetçiyim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.