DOLAR 32,3407
EURO 34,8101
ALTIN 2.396,46
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Emilia Clarke ile GOT izlemek için 160 bin dolar verdiler!

08.01.2018
A+
A-

Amerika Birleşik Devletleri’nde oyuncu Sean Penn ve arkadaşları tarafından düzenlenen bir galada Afrika’nın Haiti bölgesine yardım amaçlandı.

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, Brad Pitt, Arnold Schwarzenegger ve Sean Parker gibi iş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı etkinlikte ilginç bir açık artırma gerçekleşti.

Galaya katılanlar Game of Thrones dizisinin sevilen karakteri Daenerys Targaryen’ı canlandıran Emilia Clarke ile birlikte izlemek için teklif vermeye başladılar. 20 bin dolarla başlayan açık arttırmada Brad Pitt yoğun mücadele etti.

120 bin dolara kadar yükselttiği açık arttırmayı kazanan ise 160 bin dolar veren bir başka çift kazandı. Galaya katılan Jon Snow karakterini canlandıran Kit Harington ise eğlenceli anlar yaşanmasına sebep oldu.

:: Siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.