DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Emekli bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL oldu? (2023 bayram ikramiyesi ödeme tarihleri)

12.03.2023
A+
A-

Emekliye bayram ikramiyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Bu yıl 21 Nisan’a denk gelen Ramazan Bayramı öncesinde yaklaşık 2 milyon 250 bin kişinin de EYT’li olacak olması nedeniyle, bayram ikramiyesinin ne kadar olduğu ve ne zaman yatacağı sorgulanıyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL oldu?

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde emekliye verilecek bayram ikramiyelerinin ne kadar olduğu ve ne zaman verileceği sorgulanıyor. 2022 yılında 1100 TL olarak hesaplara yatırılan bayram ikramiyelerinin bu yıl ne kadar olacağı merak ediliyor. Peki, emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu ve ne zaman hesaplara yatırılacak?

2023 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR?

2022 yılında Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı öncesinde emekli bayram ikramiyeleri 1100 TL olarak hesaplara yatırılmıştı. Bayram ikramiyelerinde yeni bir güncelleme henüz yapılmadı.

Buna göre; 2023 yılında da bayram ikramiyeleri 1100 TL olarak bayram öncesinde hesaplara yatırılacak.

Emekli bayram ikramiyesi ne kadar, kaç TL oldu? (2023 bayram ikramiyesi ödeme tarihleri) - 1

2023 BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATAR?

Her yıl bayramlardan önce emeklilerin hesaplarına yatırılan bayram ikramiyeleri, bu yıl da nisan ayında idrak edilecek Ramazan Bayramı’ndan hemen önce emeklilerin hesaplarına yatırılacak.

EYT’LİLER BAYRAM İKRAMİYESİ ALACAK MI?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için hazırlanan kanun teklifi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde kabul edildi.

Teklifin yasalaşmasıyla birlikte önümüzdeki günlerde emekli olacak ve maaş almaya başlayacak kişiler, bayram ikramiyelerinden yararlanıp yararlanamayacağını merak ediyor. Bayram ikramiyeleri her emekli birey tarafından alınan bir haktır.

Buna göre; Nisan ayında ilk maaşlarını alacak olan EYT’liler 21 Nisan’a denk gelen Ramazan Bayramı öncesinde de ikramiyelerini alacak.

NTV Google News'e abone ol
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te NTV‘ye abone olun.

Abone Ol

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.