DOLAR 32,2582
EURO 34,7915
ALTIN 2.402,46
BIST 10.322,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Elon Musk yapay zeka belgeseli önerdi!

09.04.2018
A+
A-

Hatırlarsanız bundan bir yıl kadar önce yapay zekanın tehlikeleri konusunda insanlığı uyaran Musk, bu düşüncesini savunmaya devam ediyor. İnsanların başına gelebilecek en iyi ve aynı zamanda da en kötü şey olacağını iddia ettiği yapay zekanın herkes tarafından tam anlamıyla anlaşılması gerektiğini iddia ediyor.

Bu hareketin bir adımı olarak da herkesin rahatlıkla izleyip anlayabileceği Do You Trust This Computer? yani Bu Bilgisayara Güveniyor musun? adındaki belgesel filmi kendi Instagram hesabı üzerinden paylaştı.

Musk ayrıca son dönemde adı skandallar dışında hiçbir şeyle anılmaz olan Mark Zuckerberg’ü de yapay zeka konusunda yerden yere vurmuştu. Hatta kendisini hiçbir şey bilmeyen bir cahil olarak tanımlamıştı.

Eğer filmi merak ediyorsanız, aşağıdaki videodan fragmanına göz atabilir ve izlemek isteyip istemediğinize kendiniz karar verebilirsiniz. Öneri Musk’tan gelince bize de izlemek düşer diyerek direkt olarak izleyebilirsiniz de.

:: Yapay zeka hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.