DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Elon Musk, Twitter’a veda etti! Geri dönecek mi?

02.11.2019
A+
A-

18 Ekim tarihinde, birkaç gün çevrimdışı olacağına dair bir tweet atan Musk dün yaptığı paylaşım ile yine gündeme geldi. Twitter’ın iyi olup olmadığından emin olmadığını belirten Musk, Reddit’in halen iyi göründüğünü belirtiyor.

Going offline

— Elon Musk (@elonmusk) November 1, 2019

Reddit resmi Twitter hesabı üzerinden teşekkür mesajı gecikmezken, Musk bu kez “Çevrimdışı olacağım” ifadesini kullandı. Herhangi bir süre belirtilmemesi “Elon Musk Twitter‘ı bıraktı mı?” sorusunu akıllara gelmesine neden oldu.

Henüz bu konuda yorum yapmak için oldukça erken. Musk, Twitter’da çevrimdışı olacağını belirtmesine rağmen hesabında herhangi bir değişiklik yapmadı. Yani, kısa süre sonra geri dönmesi için herhangi bir engel bulunmuyor.

Musk tarafından atılan tweet’ler hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.