DOLAR 32,2730
EURO 34,7649
ALTIN 2.406,68
BIST 10.273,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Elon Musk istifa etti, yeni CEO belli oldu!

08.11.2018
A+
A-

Şirket yönetiminin aldığı karar ile birlikte, Musk’ın yerine en az üç yıllığına Robyn Denholm CEO olarak görev yapacak. Robyn Denholm, Avustralya’nın en büyük telekomünikasyon şirketi olan Telsra’nın Finans ve Strateji(CFO) sorumlusuydu. Telstra’daki altı aylık ön bildirim süresi dolduğu an itibariyle Tesla’daki görevine başlayacak.

Robyn Denholm kimdir?

2014 yılından beri Tesla yönetim kurulunda bulunan Robyn Denholm, aynı zamanda 2017’den beri Telstra’nın CFO’luğunu yapıyor. Şirketin CEO’luğuna altı ay sonra başlayacak. Başladığı an itibariyle Telstra’daki görevini ve Tesla yönetim kurulundaki görevini bırakacak.

Tesla sözcüsü tarafından yapılan açıklamada Robyn Denholm’un yılda 300.000 dolar nakit para ve 8.000 adet hisse senedi opsiyonu alacağı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.