DOLAR 32,4635
EURO 34,7814
ALTIN 2.440,49
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Elon Musk canlı yayında esrar kullandı!

07.09.2018
A+
A-

Elektrikli uçak projesinden bahseden Musk, bu uçağın sahip olacağı yeteneklerin, günümüzde kullanılan uçaklardan çok daha ileri seviyede olacağını belirtti. Dikey kalkış yapabilecek bu uçak, süpersonik hızlarda uçabilecek olmasına rağmen, şu sıralar şirketin öncelikli projelerinden biri değil.

Şirketin bu ara en büyük öncelikleri arasında, elektrikli otomobiller, güneş enerjisi ve enerjinin sabit olarak depolanması yer alıyor. Elektirikli uçağın tartışılması sırasında esrar içmeye başlayan Joe Rogan, Musk’ı da esrar içmeye davet ediyor. “Bu yasal, değil mi?” diye soran Musk, ardından bir nefes alıyor ve olanlar oluyor.

Elbette yaşı küçük okurlarımızı da düşünerek, uyuşturucu kullanımını direkt olarak gösterdiği için, canlı yayının linkini sizlerle paylaşmıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.