DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Elon Musk bu sefer de Mısır piramitleri ile uğraşıyor Elon Musk, Mısır piramitleri ile ilgili kurduğu bir cümle ile binlerce kişiyi şaşırttı. Mısır, Musk’…

03.08.2020
A+
A-

31 Temmuz 2020 tarihinde bu antik yapıların uzaylılar tarafından inşa edildiğini söyleyen ünlü iş insanı, Mısır’a davet edildi. Uluslararası İş Birliği Bakanı Rania Al-Mashat, Musk’ın piramitleri kendi gözüyle görmesi gerektiğini söyledi. Mashat, Musk’ı beğeni ile takip ettiğini belirtti.

Elon Musk’ı ve SpaceX’i Mısır’a çağıran Uluslararası İş Birliği Bakanı, özellikle Musk’ın piramitleri inşa eden işçilerin mezarlarını incelemesini ve piramitlerin nasıl yapıldığını anlatan metinleri okumasını istiyor. Güney Afrika asıllı iş insanının bu iletisi yaklaşık 540 bin kişi tarafından beğenildi ve 85 bin 600 kişi tarafından paylaşıldı.

Birçok arkeoloji uzmanı, piramitlerin etrafında bulunan mezarların işçilere ait olduğunu ve bundan dolayı bu antik yapıların uzaylılar tarafından değil işçiler tarafından inşa edildiğini söylüyor. Musk, Mashat’ın davetine olumlu veya olumsuz bir cevap vermedi. Musk şu an SpaceX projeleri le meşgul.

Önümüzdeki günlerde Elon Musk’ın Mısır’a doğru yola çıktığına dair haberler ile karşılaşabiliriz. Zira bazen kendisinin neler yapacağı kestirilemiyor. Sizce Musk ve SpaceX ekibi Mısır’a doğru yola çıkar mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.