DOLAR 32,4447
EURO 34,7522
ALTIN 2.435,69
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Elektrik Savaşları başlıyor: Tesla vs Edison

12.09.2019
A+
A-

Film Tesla ve Edison savaşı konusuna değindiği için ayrıca dikkatleri üzerine çekiyor. Thomas Edison rolünde birçok yapımda yer alan ve en son Dr.Strange ve Sherlock Holmes ile büyük bir hayran kitlesine seslenen İngiliz oyuncu Benedict Cumberbatch yer alıyor.  Onun karşısında Nicola Tesla rolünde Nicholas Hoult’u göreceğiz.

Michael Shannon ise Edison’un ezeli rakibi olan George Westinghouse rolüyle karşımızda. Spider-Man rolüyle adından söz ettiren Tom Holland ise Samuel Insull’ı canlandıracak.

Filmin yönetmen koltuğunda ise daha önce “American Horror Story” ve “Glee” gibi ünlü yapımların yönetmenliğini yapmış, Alfonso Gomez-Rejon oturuyor. Filmin senaristliğini ise “Vinyl” ve “The Giver” da yer alan Michael Mitnick üstleniyor. Filmin yapımcıları arasında da efsane yönetmen Martin Scorses’i görüyoruz. Böyle bir kadro ve iyi bir tarihi rekabeti işleyen filmin kötü olma ihtimali pek beklenmiyor.

Filmin fragmanını izlemek isteyenler için:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.