DOLAR 32,5183
EURO 34,7309
ALTIN 2.485,00
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler ÖSYM sonuç ekranında

25.01.2023
A+
A-

Engelli Kamu Personeli (EKPSS) Yerleştirme tercihleri 5 Ocak’ta başlayıp 13 Ocak’ta sona ermişti. Başvuru sürecinin ardından EKPSS tercih sonuçları için nefesler tutuldu. Tercihlerini başarılı bir şekilde gerçekleştiren adaylar arasından kura usulü ile kamu kurum ve kuruşlarının boş kadrolarına yerleştirmesi yapılacak. Peki, EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, sonuç tarihi belli oldu mu?

5 Ocak’ta başlayan EKPSS tercih başvuruları için verilen süre 13 Ocak tarihinde sona erdi. Tercih sürecini başarılı bir şekilde gerçekleştiren adayların, sonuç beklentileri arttı. ÖSYM tercih ve sınav tarihlerini yayınladığı takvimle paylaşıyor.

EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler ÖSYM sonuç ekranında - 1

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Geçen yıl başvuruları 14 Ocak’ta sona eren EKPSS yerleştirme sonuçları 17 Şubat 2022 tarihinde erişime açılmıştı. Bu yıl da EKPSS tercih sonuçlarının şubat ayı içerisinde ilan edilmesi bekleniyor.

TERCİH SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Yapılacak değerlendirmelerin ardından 2023 EKPSS tercih sonuçları ÖSYM AİS ekranı üzerinden erişime açılacak. Sonuçlara ÖSYM sonuç internet adresinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifreleri ile erişebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.