DOLAR 32,2467
EURO 34,6553
ALTIN 2.398,66
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Ece Erken: “Eski eltim beni vurdurtmak istemiş”

30.05.2020
A+
A-

Ece Erken bu kez de eski eltisi Güldeniz Uçar’ı savcılığa şikayet etti.

Avukatı Mete Menekşe aracılığıyla savcılığa başvuran Erken, dilekçesinde eski eltisi Güldeniz Uçar’ın bir facetime sohbeti esnasında kendisini vurdurtmak için Fatih Sipahi isimli arkadaşından yardım istediğini, bu sohbete tanıklık eden Fatih Sipahi’nin alımlılık merkezi sahibi olan eski sevgilisi Özge Özel’in de durumu kendisine ilettiğini ifade etti.

Özge Özel, geçen günlerde eski sevgilisi Fatih Sipahi’nin Etiler’de sahibi olduğu güzellik merkezini kurşunlaması olayıyla gündeme gelmişti. 

tv100’de yayınlanan Magazin Hattı’nda ekrana gelen habere kadar Ece Erken’in de bu durum sebebiyle can güvenliğinden üzüntü ettiği için suç duyurusunda bulunduğu belirtildi.

İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!.. (VİDEO)

ÖTE YANDAN Ece Erken fazla dargın olduğu eski eltisi Güldeniz Uçar hakkında instagram’da katıldığı bir naklen yayın sohbeti sırasında ağır sözler sarf etti.

ECE ERKEN’E HEM UZAKLAŞTIRMA AYRICA HAKARET DAVASI

Güldeniz Uçar da anlamsız durmadı ve avukatı Şeyda Şimşek yoluyla mahkemeye başvurdu. Uçar, “Bana sosyal medyadan dehşet küfür ve hakaretler etti” dediği Ece Erken hakkında 100 bin TL’lik tazminat ile canice davası açtı. Güldeniz Uçar hem ünlü spiker hakkında 1 aylık uzaklaştırma kararı aldırdı.

Güldeniz Uçar, daha önce de canlı yayında kendisine hakaret ettiği iddiasıyla ece erken hakkında 35. Asliye Canice Mahkemesi’ne dava açmış ve duruşma Erken’e 1.560 TL adli para cezası vermişti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.