DOLAR 32,3871
EURO 34,7907
ALTIN 2.396,31
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Ebru Gündeş’ten Boşanma Açıklaması

07.12.2017
A+
A-

Amerika’da yargılanan Reza Zarrab’ın eşi Ebru Gündeş’in yeni gelişmeler doğrultusunda boşanma kararı aldığı magazin gündemine oturan iddialardan biriydi. Lifetime kanalında Mehmet Coşkundeniz ve Seçkin Piriler ile Laf Bende Kalmasın programının sunuculuğunu yapan Yeşim Salkım söz konusu iddia ile açıklamalarda bulundu.

Dört sene önce yaptığı bir Amerika ziyareti esnasında tutuklanan ve o zamandan beri Amerika’da hapishanede tutulan Reza Zarrab’ın yargılanmasına geçen günlerde başlandı.

Reza Zarrab hakkında gelişmeleri Türkiye’den takip eden şarkıcı eşi Ebru Gündeş bu konu hakkında  şimdiye kadar bir açıklama yapmamıştı.

O zamanlar jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye programında yaşananlarla ilgili kısa da olsa bir açıklama yapan Ebru Gündeş ile ilgili geçen günlerde boşanacağı yönünde haberler çıkmış ancak şarkıcı bu iddiaların yalan olduğunu belirtmişti.

Boşanma kararı verdiği söylenen Ebru Gündeş ile ilgili iddiayı yakın arkadaşı Yeşim Salkım, Laf Bende Kalmasın programında ele aldı.

Yeşim Salkım, Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın avukatlarının ortak olduğunu ifade ederek ”Avukatlardan aldığım bilgiye göre; şu anda açılmış ya da açılması planlanan herhangi bir dava yok” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.