DOLAR 32,4398
EURO 34,7333
ALTIN 2.440,94
BIST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

EA yeni oyun motorunu duyurdu!

31.10.2018
A+
A-

Gelecek çağın oyun sistemi olarak nitelendirebileceğimiz Project Atlas, oyun oynamak isteyen fakat donanımı elvermeyen kullanıcıları sevindirecek. Sadece donanımı yeterli olmayan değil, mobil cihazlarında oyun deneyimine devam etmek isteyen kullanıcılar da bu projeyi oldukça sevecek.

Project Atlas ile artık, grafiksel çözümlemeleri kullandığınız cihaz değil EA ve oyun firmaları kendi sunucuları üzerinde yapacak. Şu anda mevcut olan cloud gaming çözümlerinden çok daha farklı şekilde çalışacak olan Atlas, hızlı ve sorunsuz şekilde Frostbite Engine ile makine öğrenimini birleştirecek. Bu sayede oyunlar, gerçekten yaşayan bir dünyaya dönüştürülecek.

Yılın başında EA’ın GameFLY tarafından yapılmış bulut oyunculuğu teknolojisini satın almasının sebebi de, bu sayede ortaya çıkmış oldu.

Microsoft yeni bir gamepad yapıyor!
Microsoft yeni bir gamepad yapıyor!

Oluşturduğu ergonomik oyun kontrolcüleriyle konsol dünyasında da adından sıkça söz ettiren Microsoft, mobil gamepad üzerinde çalışıyor!

Yapılan açıklama dikkate alındığında Atlas, çoklu oyunculu oyunlarda kullanılmak üzere tasarlanmış diyebiliriz. Google ve Microsoft’un kısa zaman önce tanıttığı bulut oyunculuk sistemlerine rakip olarak hazırlanan Atlas için, şimdilik bir kullanıma açılış tarihi mevcut değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.