DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Huawei Android Oreo güncellemesini genişletiyor!

07.05.2018
A+
A-

Son olarak şirketin güncelleme sunacağı cihazlar arasına Huawei Mate 8Huawei P9Huawei P9 Plus ile birlikte alt markası tarafından sunulan Honor 8Honor V8Honor Note 8 ve Honor 6X dahil edildi.

Bu arada Huawei akıllı telefonlar için Android Oreo, şirketin kendi geliştirdiği EMUI 8.0 ile birlikte sunuluyor. EMUI 8.0 sayesinde cihazlar; resim-içinde-resim modu, yenilenmiş bildirimler, otomatik doldurma uygulama programlama arayüzü (API) ve çeşitli geliştirmelere sahip kullanıcı arayüzüne kavuşabiliyor.

7 cihazın kullanıcıları bu güncelleme sayesinde daha akıcı bir kullanım olanağına da sahip olacak. Kullanıcı davranışlarının yapay zeka ile tahmin edilmesi ve RAM optimizasyonu bu kazançta önemli rol oynayacak.

Android Oreo güncellemesini alacak telefonlar

Android Oreo alacak telefonlar listemizde, en yeni sürüme kavuşacak cihazları listeledik. Bakalım yeni sürüm hangi cihazlara geliyor? İşte Android Oreo alacak telefonlar tam liste.

Android Oreo Beta sürümü şu an için maalesef sadece Çin’deki cihazlara sunuluyor. Her şey yolunda giderse yazılım güncellemesinin küresel sürümleri de tüm dünyadaki kullanıcılara ulaşmış olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.