DOLAR 32,3892
EURO 34,7838
ALTIN 2.398,22
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

EA Sunucuları Yine Çöktü: FIFA 21 ve Diğer Birçok Oyuna Erişilemiyor

23.10.2020
A+
A-

Sık sık çökme problemleriyle gündeme gelen EA sunucuları, bir kez daha çöktü. Downdetector verilerine göre son bir saat içerisinde yüzlerce sunucu problemi rapor edilirken, sosyal medyadan paylaşımda bulunan oyuncular ise birçok EA oyununa erişemediğini belirtti.

EA sunucularındaki sorunun, FIFA 21’e eklenen yeni Rulebreakers güncellemesinden kaynaklandığı düşünülüyor. Planlı olduğu belirtilen bu bakımın, normalde bir saat sürmesi bekleniyordu ancak hak verirsiniz ki bu tür güncellemeler genellikle planlanandan daha uzun sürüyor.

Birçok oyuna erişilemiyor:

FIFA 21

EA Cadılar Bayramı etkinliğinin bir parçası olarak oyuna eklenen Rulebreakers, FIFA 21’in ilk büyük çöküşü oldu ancak muhtemelen sonuncusu olmayacak. Bu noktada FIFA oyuncuları sunucu çökmelerine alışkın olsa da bu seferki biraz tuhaf ve bazı oyunculara “oyuna sahip değilsiniz” hatasını veriyor.

Bu noktada konsolunuzu yeniden başlatmak ya da internet bağlantısını kontrol etmek işe yaramayacak zira sorun EA sunucularından kaynaklanıyor ve yalnızca FIFA 21 ile sınırlı değil. Sosyal medyada birçok kullanıcı, Apex Legends ya da diğer EA oyunlarına bağlanamadığını bildiriyor.

EA Destek, çalışmaların devam ettiğini bildirdi:

EA Destek

Öte yandan EA’in Twitter’daki destek hesabı, bazı bağlantı hatalarının farkında olduklarını ve sorunla ilgilendiklerini belirtti. Bu paylaşımı yaklaşık 40 dakika önce yapan ekip, yeni bir gelişme bildirmedi ve sunucu sorunları hâlâ devam ediyor.

Sık sık sunucu sorunlarıyla gündeme gelen EA, her defasında oyuncuları öfkelendirmeyi başarıyor. Öyle ki milyar dolarlık şirket, artık yeni oyunlarından çok sunucu sorunlarıyla tanınır oldu. Bakalım bu seferki sorun ne zaman çözülecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.