DOLAR 32,2016
EURO 35,0104
ALTIN 2.506,28
BIST 10.739,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

EA Play’in Steam çıkış tarihi açıklandı! PC oyuncularının beklediği EA Play Steam çıkış tarihi belli oldu. İşte Steam ile tekrar yollarını kesiştiren…

19.08.2020
A+
A-

Daha önce EA Access olarak bilinen bu hizmet, 31 Ağustos itibariyle Steam üzerinde kullanıma sunulacak. EA’nın birçok oyununu oynayabiliyor ve yeni oyunlara satın alma öncesinde göz atabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra indirilebilir içeriklere diğer oyunculara kıyasla daha uygun fiyata sahip oluyorsunuz.

ABD’de 5 dolardan başlayan bir fiyat ile kullanıcıların karşısına çıkan EA Play Türkiye fiyatı aylık 12 TL, yıllık ise 65 TL olarak belirlendi.

EA’nın şu anda bu hizmet aracılığıyla sunduğu dikkat çekici yapımlar arasında A Way Out, Star Wars Battlefront II ve Titanfall 2 yer alıyor. Electronic Arts’ın Steam’e dönüşü uzun bir macera oldu. Birkaç yıl önce PC oyuncularını Origin’e çekmek için oyunlarını platformdan kaldırdı ve geçen sonbaharda Steam’de Star Wars Jedi: Fallen Order’ı yayınlayarak geri dönüşüm sinyallerini verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.