DOLAR 32,2649
EURO 34,8047
ALTIN 2.441,80
BIST 10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Düşük sistem gereksinimli oyunlar #18 Düşük sistem gereksinimli oyunlar genel itibariyle eski oyunlar oluşuyor. Düşük sistemli oyunlar derlemesi…

30.07.2020
A+
A-

Düşük sistem gereksinimli oyunlar  olarak 4GB RAM ve Intel HD Graphics dengi ekran kartlarını baz aldık. Bu özellikler çoğumuzun bilgisayarında bulunuyor. Bu da oyunları herkes için oynanabilir kılıyor. Listedeki oyunların çıkış tarihi genel olarak 2010 yılından önce. Yani o zamanlar yüksek sistem gereksinimli oyunlar arasındaki yapımlar bugünün düşük sistemli oyunlar listesinin arasında.

İşte sizin için derlediğimiz, düşük bütçeli sistemler için oyunlar…

Doom 3 BFG Edition

Doom serisinin 3D grafiklere sahip efsane oyunu hafızalarda her zaman tahtını koruyacak. BFG edition bir ek paket, önceki oyunların içeriklerinin bir kısmını bizler için birleştiriyor. Bu da oyunu daha oynanabilir kılıyor. Bilindiği üzere ilk çıkan Doom oyunu ilk FPS türü oyunlardandı. Ardından gelen oyunlar onu daha da mükemmelleştirdi, şuan serinin son oyunu olan dördüncü oyunu “DOOM” adıyla satılıyor. Yeni oyundan ziyade eskiyi denemek isterseniz sistem gereksinimleri şöyle:

İS: Windows Vista / Windows 7

İşlemci:2.0 GHz çift çekirdekli

Bellek:3 GB RAM

Ekran kartı:NVIDIA GeForce 9800 GT / ATI Radeon HD 5750, 512 MB video RAM

Boş alan:11 GB

Need for Speed Carbon

Bir dönemin efsane oyunu olan Need for Speed Carbon günümüz yarış oyunlarına taş çıkarır. Grafikleri ve fizik motoru muhteşem olmasa da bizi bu oyuna çeken bir şey var. Eski günlerin anısına bu araçları denemek, hep aynı haritada rekabet etmek unutulmaz bir his. Çıktığında milyonlarca kopya satan bu oyun bence günümüzde hala oynanmayı hak ediyor. Eğer sisteminiz Forza gibi yüksek grafikli oyunları kaldırmıyorsa NFS Carbon size daha keyifli anlar yaşatacak.

İşletim Sistemi: Windows 2000 / Windows XP
İşlemci: Intel Pentium 4 1.70GHz / Mobile AMD Athlon XP-M 2800+
Ekran kartı: GeForce4 MX 440 / RADEON 9200 SE
Bellek: 512 MB RAM
Boş Depolama Alanı: 11 GB

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.