DOLAR 32,2102
EURO 34,7672
ALTIN 2.423,97
BIST 10.172,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Microsoft Xbox canlı oyun yayını sorun yaşıyor

21.03.2020
A+
A-

Microsoft Xbox canlı yayını, Amerika’da bu hafta içinde iki kere teknik arıza yaşadı. Sorunlar geçen Cuma günü kullanıcıların bağlantı problemlerini bildirmesiyle fark edildi. Microsoft daha sonra Twitter üzerinden yaptığı açıklamada eşleştirme, grup sohbetleri ve grup arama bölümlerinde problem olduğunu belirtti.

Microsoft Xbox oyuncuları

Pazar günü ise, iki saatten uzun süren benzeri bir kesinti yaşandı. Kullanıcıların, Xbox One cihazlarına girişte de problemler olduğunu belirtmeleri, bu seferki sorunun biraz daha ciddi olduğunu gösterdi. Microsoft Xbox canlı yayın durumunu gösteren sayfada platform üzerinde hala problemler olduğu yazıyordu.

 

We are aware that users are experiencing issues with matchmaking, Party Chat, and Looking For Groups. Our engineers are working on fixing this now. We will keep you posted here when we have updates!

— Xbox Support (@XboxSupport) March 20, 2020

Bugün ise, eşleştirme ve grup sohbetleri bölümlerinin düzeltildiğini belirttiler. Ancak grup arama bölümüyle ilgili bir bilgi paylaşılmadı.

Our engineers have identified and fixed the issues surrounding Party Chat and matchmaking. We appreciate your reports. As always, we are here and listening. https://t.co/Vx7g81MEpl

— Xbox Support (@XboxSupport) March 21, 2020

İnsanlar salgından korunmak için evlerinde vakit geçirmeye başladı. Devletler kalabalık alanlardan, restoranlardan, alışveriş merkezlerinden uzak durulması gerektiğini vurguluyor. Birçok lig iptal edildi ve çoğu iş yeri evden çalışma sistemine geçti.

Twitch’te canlı yayındayız

Geçen çarşamba günü SDN Twitch yayınında sizlerle birlikte oyun oynamıştık. Bu akşam da 22:00’da başlayacak canlı yayınımıza hepimiz davetlisiniz…

Oyun Kontrol Cihazı

Amerika’da da her yerde olduğu gibi insanlar vakitlerinin çoğunu evlerinde geçirmeye başladı. Kullanıcıların evdeyken bu tarz platformları fazla tercih ettiği görülüyor. Bu sayede arkadaşlarıyla da online ortamda iletişimde kalabiliyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.