DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Dünyanın ilk 10 GIGABIT Router’ı elimizde!

11.06.2018
A+
A-
Asus Computex 2018’de neler tanıttı?

Tayvan’dan düzenlenen Computex 2018 fuarında, Asus’un çok sayıda ürünü tanıtıldı! Bunları sizler için yerinde takip ederek paylaştık! Peki, Asus Computex 2018’de neler tanıttı?

ROG her zaman oyunculara uygun ekipman ve cihazlarla ön plana çıkıyor. Bu nedenle dünyanın ROG Rapture GT-AX11000 ise dünyanın ilk üç bant 802.11ax router’ı olarak hemen göze çarpıyor. En yüksek toplam çıkış düzeyi yaklaşık 11.000 Mbps (2,4 GHz bandında 1148 Mbps’e kadar ve 5 GHz bantlarının her ikisinde 4804 Mbps’e kadar) olan ürün en yoğun ağlar için geliştirilmiş. Ekstra 5 GHz bandı ise diğer kablosuz işlemlerin ana makinelerinize karışmasını önlemek için oyun cihazlarına ayrılabiliyor. Biz de sizler için bu ilginç ürüne yakından bakıyoruz. İyi seyirler!

Bildiğiniz gibi, çoğu kablosuz router’da kablolu bağlantı için Gigabit Ethernet bulunuyor. Ancak Rapture GT-AX11000, bunu bir adım daha ileri götürerek çok daha yüksek kablolu bağlantı hızı için 2,5 Gbps Ethernet portu sunuyor. Ekstra bant genişliği sayesinde tek bir sistem, birden fazla gigabit sınıfı cihazla en yüksek hızda iletişim kurabiliyor veya daha fazla çıkış elde etmek için çok sayıda girişi birlikte kullanan NAS cihazlarından faydalanabiliyor.

ASUS Game Boost Adaptive QoS teknolojisi ağ aktivitelerini analiz ederek oyunla ilgili trafiği diğer her şeyin önüne geçiriyor. Böylece dosya indirme ve yayın gibi yüksek bant genişliği gerektiren işlemlerin çevrim içi oyunlarda gecikme oluşturmasını engelliyor. Kasanın dışında yer alan yeni Boost Key, kullanıcıların web veya uygulama arayüzünü kullanmadan Game Boost veya DFS bandı gibi özellikleri açıp kapamasını sağlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.