DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Dünyaca Ünlü YouTuber Jake Paul: COVID-19, Bir Aldatmacadan İbaret

26.11.2020
A+
A-

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkıp tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını hayatımızı esir almaya devam ederken, salgınla ilgili tartışmalar da sona ermek bilmiyor. Daha önce Elon Musk’ın dikkat çeken çıkışlar yaptığı “Salgın yalan” düşüncesine, dünyaca ünlü YouTuber Jake Paul tarafından da destek geldi. Paul, bugüne dek 1,5 milyon civarında insanın hayatına mal olan salgının, bir aldatmacadan ibaret olduğunu söyledi.

Aslına bakacak olursak Paul, benzer açıklamaları daha önce de yapmıştı. Temmuz ayında bir röportaj sırasında salgınla ilgili konuşan YouTuber, salgın sürecinde parti vermekten vazgeçmeyeceğini ifade etmişti. Bu kez de The Daily Beast’e konuşan Jake Paul, salgının bir aldatmacadan ibaret olduğunu, ABD’nin bir an önce bu durumu bir kenara bırakıp normale dönmesi gerektiğini söyledi.

“İnsanlar olup bitenle başa çıkabilmek için alkol ve uyuşturucuya yöneldi”

YouTube Jake Paul

Paul, konuyla ilgili açıklamalarında salgın nedeniyle milyonlarca kişinin işsiz kaldığını, işletmelerin battığını söyledi. Toplumun, yaşanan olayları atlatabilmek için alkol ve uyuşturucuya yöneldiğini ifade eden YouTuber, bunun COVID-19 salgınından çok daha önemli olduğunu ifade etti. Jake Paul’a göre koronavirüs salgınının neden olduğu COVID-19 hastalığı ile grip nedeniyle ölümlerin sayısı aynı. Paul’un açıklamaları, ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın yaptığı açıklamaları anlattı.

Dünyaca ünlü YouTuber’ın dikkat çektiği başka bir husus ise salgınla ilgili kimsenin hiçbir şey söyleyemiyor oluşu. Salgın hakkında ne düşüneceğini bile bilmediğini ifade eden Paul, kimsenin de doğru düzgün bir şey düşünüp, hareket edemediğini savunuyor. Bunun nedenini de kimsenin bu salgına karşı bir cevabının olmamasına bağlayan YouTuber, kendisinin böyle bir şey bir şey için yaşamayı bırakmayacağını belirtiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.