DOLAR 32,4454
EURO 34,7775
ALTIN 2.442,56
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Dungeon Hunter Champions mobil platformlar için çıktı!

04.05.2018
A+
A-

Efsanevi hikayesini keşfedeceğiniz tekli oyuncu modunun yanı sıra, canlı olarak 5v5 maçlar yapabileceğiniz çok oyunculu deneyimini de oyunseverler ile buluşturuyor.

Heyecan verici savaşlar için özenle tasarlanmış haritaları içeren çok oyunculu modda; diğer oyunculara karşı en iyi şampiyonlarınızla gerçek zamanlı olarak mücadele edebiliyorsunuz.

Dungeon Hunter’ın klasik hack’n’slash temasından farklı olarak, yeni dünyalar ve karakterler de yeni aksiyon RPG oyununda sizi bekliyor. Champions’da steampunk dünyasından , fütüristik evrenlere kadar birçok farklı temaya sahip şampiyonla karşılaşabilir; onların eşsiz kişiliklerini ve yeteneklerini tanıyabilirsiniz. Kısacası, hangi evren olursa olsun, her oyun stiline uygun şampiyonu, oyunun geniş şampiyon havuzunda bulabilirsiniz.

Dungeon Hunter Champions iOS indir!

Dungeon Hunter Champions Android indir!

Dungeon Hunter Champions Windows indir!

:: Oyunu denemeyi düşünüyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.