DOLAR 32,3029
EURO 34,9792
ALTIN 2.443,61
BIST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Casio WSD-F20 inceleme

18.08.2018
A+
A-

Android Wear 2.0 işletim sistemi yüklü olarak gelen Casio WSD-F20, Casio’nun Pro Trek serisi içinde yer alıyor. Sahip olduğu özellikler ile outdoor spor ve hobi tutkunları için ideal olan bu saat, fiziksel olarak güçlendirilmiş bir kasa yapısına sahip. 1.32 inç boyutlu ekrana sahip olan akıllı saat, 320 x 300 ekran çözünürlüğü sunuyor.

Outdoor için en uygun akıllı saat

Çift katmanlı ekranı ile hem akıllı saat hem de klasik saat kullanımı sunabilen saat, akıllı saat modundan 2 gün, monochrome modunda da 30 güne varan pil ömrü sunuyor.

Manyetik pusula, jiroskop, ivme ölçer ve basınç ölçer gibi donanımlara sahip olan saat, 50 metreye kadar suya dayanıklı. Nabız sensörünün olmayışı ise ilginç detayların başında geliyor.

Casio WSD-F20 inceleme

Casio Pro Trek serisinin yeni modellerinden biri olan Casio WSD-F20 modelini sizleri için yorumladık. İnceleme videomuz ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

Casio WSD-F20 tasarımı

Casio Pro Trek WSD-F20 modeli, oldukça şık ve kaslı bir tasarıma sahip. Suya ve sert ortam koşullarına dayanıklı yapısı, outdoor sporlar ve hobiler için, bu modeli avantajlı bir konuma getiriyor. Saatin sağ tarafında 3 adet buton yer alıyor. Bu tuşların en üst ve en altta olanlarına saatin ayarlar ekranından görev atanabiliyor.

Yerli telefonlar ne kadar yerli? Bize Soruyorlar #1

ShiftDelete.Net olarak yeni bir seri başlattık. Bize Soruyorlar adını verdiğimiz serimizin ilk bölümünde, “Yerli telefonlar ne kadar yerli?” ve “Yerli telefon üretimi nasıl yapılıyor?” sorularına cevap veriyoruz!

50 metreye kadar suya dayanıklı yapıya sahip olan WSD-F20’nin nabız sensörü yok. Bu da, akıllı saatler arasında en çok aranan sensörlerin ve özelliklerin başında geliyor.

1.32 inç boyutlu ekran, kasanın içinde olan yerleşimi sayesinde, olası çarpma ve çizilmelere karşı daha savunmalı hale getiriyor. Saatin eleştiriye açık olan en dikkat çeken detayı ise, şarj kablosunda karşımıza çıkıyor. Olağan dışı bir şarj girişine sahip olan saatin şarj kablosu, en ufak bir sarsıntıda bile çıkıyor. Üstelik, bu kablo bozulursa, alternatifini bulmak çok zor olacaktır.

Casio WSD-F20 artıları

Şık ve güçlü tasarım

Çift katmanlı ekran ile 30 güne varan pil ömrü

Outdoor tutkunları için ideal

Casio WSD-F20 eksileri

Nabız sensörü yok

Akıllı saat modunda pil ömrü kısa

Şarj giriş tipi verimsiz

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.