DOLAR 32,3615
EURO 34,7672
ALTIN 2.396,20
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Moto G6 Plus da Geekbench üzerinde ortaya çıktı!

16.04.2018
A+
A-

Bugüne kadar ortaya çıkan dedikodularda, G6 Plus modelinde Qualcomm’un Snapdragon 630 işlemcisi yer alacaktı. Bu iddiaların kaynağı ise geçtiğimiz yıl G5 Plus ve G5S Plus modellerinde Snapdragon 625 kullanılmasıydı.

Fakat bugün ortaya çıkan Geekbench görsellerinde, Motorola’nın bu opsiyonu tercih etmediği ve Snapdragon 660 ile G6 Plus’a güç vermeyi seçtiği görülüyor. İşin ilginç tarafı ise bu yonga setiyle Geekbench üzerinde 4123 gibi bir puan alması. Zira bu puan böyle bir yonga seti için oldukça düşük denebilir.

Bunların dışında da cihazda 4 GB RAM bulunacağı ve 64 GB dahili hafıza ile satışa sunulacağı da görselde görülebiliyor. Tabii cihazın bir de 32 GB dahili hafızalı ve 3 GB RAM’e sahip modelinin satışa sunulmasının beklendiğini de hatırlatalım.

Şimdilik G6 Plus hakkında ortaya çıkan ve her ne kadar Geekbench testi gibi görünse de resmi olmadığını bir kez daha hatırlatmamız gereken bilgiler bunlar. Bakalım Motorola bizleri şaşırtmayı başarabilecek mi?
:: Sizce G6 Plus nasıl bir cihaz olmalı?
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.